Müzik
- 
- 
@supernova-8 Merhaba nasılsın ? 

- 
Ağlarken beni de ağlatıyor... 

- 
@supernova-8 Merhaba nasılsın ? 
 @cnytakn Ben iyiyim, teşekkürler! Sen nasılsın?  
- 
Ağlarken beni de ağlatıyor... 
 @comfortablynumb1903 
 Aslında Emre! Muhtemelen Prince tarafından yazılmış en iyi şarkı sözleri, ama O'Connor'ın sesi çok dokunaklı. Muhtemelen Prince tarafından yazılmış en iyi şarkı sözleri, ama O'Connor'ın sesi çok dokunaklı.
- 
@f-s-m-0-13 Merhaba Arda!  Nasilsin? Nasilsin?
- 
@f-s-m-0-13 Merhaba Arda!  Nasilsin? Nasilsin?@supernova-8 Teşekkürler sofia hoşgeldin bu parça senin için değerli dostum 

- 
@supernova-8 Teşekkürler sofia hoşgeldin bu parça senin için değerli dostum 

@f-s-m-0-13 Evet!  
 İşte ruh budur! Çok teşekkür ederim Arda. Fantastik dans şarkısı! 
- 
@f-s-m-0-13 Evet!  
 İşte ruh budur! Çok teşekkür ederim Arda. Fantastik dans şarkısı! @supernova-8 sen yeterki iste dostum  

- 
@supernova-8 sen yeterki iste dostum  
 @f-s-m-0-13 Hoşbuldum.  
 Çok daha iyi arkadaşım ! 
- 
Çok güzel...  
- 
Çok güzel...  @supernova-8 evet güzel parça  
- 
@supernova-8 evet güzel parça  @f-s-m-0-13 Tessekur ederim Arda.  Hadi!  Gel ve dans et şimdi. Gel ve dans et şimdi.
- 
@f-s-m-0-13 Tessekur ederim Arda.  Hadi!  Gel ve dans et şimdi. Gel ve dans et şimdi.@supernova-8 Eller Havaya  

- 
@f-s-m-0-13 Tessekur ederim Arda.  Hadi!  Gel ve dans et şimdi. Gel ve dans et şimdi.@supernova-8 Senin için değerli dostum 

- 
- 
Herkese günaydın! İyi bir hafta geçirin.  @F-S-M-0-13 Çok teşekkür ederim Arda abe!  Bu senin için arkadaşım. Bu senin için arkadaşım.Aide & Opa !    
- 
Herkese günaydın! İyi bir hafta geçirin.  @F-S-M-0-13 Çok teşekkür ederim Arda abe!  Bu senin için arkadaşım. Bu senin için arkadaşım.Aide & Opa !    @supernova-8 Harikasın değerli dostum