Müzik
- 
@ofmanager_ sen seversin seversin  @1gizemli eyvallah kardeşimm , senin bizlere öğrettiğin, tanıttığın güzel bir şarkı  
- 
@1gizemli eyvallah kardeşimm , senin bizlere öğrettiğin, tanıttığın güzel bir şarkı  @ofmanager_ böyle yararlı şeylere vesile olmayı severiz   
- 
- 
Gidenlere söyleyin gelenler fena 
 Akıbetin yalın ayak sokaklarda
 Kaybetmek ağır geliyor değil mi insana
 Hesaplar benden, hazmedemeyenlere soda..
 Gidenlere söyleyin dönüşler iptal
 Ederinden fazla değer, soytarıyı yaptı kral
 Kaybetmek ağır geliyor değil mi insana
 Hesaplar benden, hazmedemeyenlere soda
 Hazmedemeyenlere soda!@ofmanager_ Tamamen vizyon farkı anlıyorum seni napalım  
- 
@F-S-M-0-13 @sistematikci 

- 
@F-S-M-0-13 @sistematikci 
 @ayrinmenn Senin için Ferhat...  
 Sevinç (eğlence) anlamına gelen isim. Müziğin tadını çıkarın "sevinç"!   
- 
@SUPERNOVA-8 kıvır kıvır, Sofi  
- 
@SUPERNOVA-8 kıvır kıvır, Sofi  @sabit-mamedov 
 Hadi Saby dans edelim! Salla salla!   
- 
@sabit-mamedov 
 Hadi Saby dans edelim! Salla salla!   
- 
@ayrinmenn Senin için Ferhat...  
 Sevinç (eğlence) anlamına gelen isim. Müziğin tadını çıkarın "sevinç"!   @supernova-8 teşekkür ederim sofia   Bunuda sen dinle 

- 
@supernova-8 teşekkür ederim sofia   Bunuda sen dinle 
 @ayrinmenn 
 Şarkın için teşekkürler Ferhat. " Hey sen dalgın kadın 
 Beni bu gün ayılt
 Bana biraz sarıl "Senin için biraz sarılma ...  
- 
@ayrinmenn 
 Şarkın için teşekkürler Ferhat. " Hey sen dalgın kadın 
 Beni bu gün ayılt
 Bana biraz sarıl "Senin için biraz sarılma ...  @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... 
- 
@F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @SUPERNOVA-8 Bu harika muzik için de ayrica teşekkür ederim, Sofi  
- 
@supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @SUPERNOVA-8 Bu harika muzik için de ayrica teşekkür ederim, Sofi  @sabit-mamedov Rica ederim Saby  
- 
@F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... Harikasın sofia  
- 
-Ulu Hakan Abdülhamid Han-