Müzik
- 
@F-S-M-0-13 @sistematikci 
 @ayrinmenn Senin için Ferhat...  
 Sevinç (eğlence) anlamına gelen isim. Müziğin tadını çıkarın "sevinç"!   
- 
@SUPERNOVA-8 kıvır kıvır, Sofi  
- 
@SUPERNOVA-8 kıvır kıvır, Sofi  @sabit-mamedov 
 Hadi Saby dans edelim! Salla salla!   
- 
@sabit-mamedov 
 Hadi Saby dans edelim! Salla salla!   
- 
@ayrinmenn Senin için Ferhat...  
 Sevinç (eğlence) anlamına gelen isim. Müziğin tadını çıkarın "sevinç"!   @supernova-8 teşekkür ederim sofia   Bunuda sen dinle 

- 
@supernova-8 teşekkür ederim sofia   Bunuda sen dinle 
 @ayrinmenn 
 Şarkın için teşekkürler Ferhat. " Hey sen dalgın kadın 
 Beni bu gün ayılt
 Bana biraz sarıl "Senin için biraz sarılma ...  
- 
@ayrinmenn 
 Şarkın için teşekkürler Ferhat. " Hey sen dalgın kadın 
 Beni bu gün ayılt
 Bana biraz sarıl "Senin için biraz sarılma ...  @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... 
- 
@F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @SUPERNOVA-8 Bu harika muzik için de ayrica teşekkür ederim, Sofi  
- 
@supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @SUPERNOVA-8 Bu harika muzik için de ayrica teşekkür ederim, Sofi  @sabit-mamedov Rica ederim Saby  
- 
@F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... @supernova-8 said in Müzik: @F-S-M-0-13 @Sabit-Mamedov @sistematikci @SEXAFONN @RevengeisComing @sULtan-çER @Kaiser-Brian-Clough TÜRK- Dikkat et! Vahşi Kurtlar geliyor ... Harikasın sofia  
- 
-Ulu Hakan Abdülhamid Han- 

- 
Son günüme kadar 
 Kalp durana kadar
 Aşk mezara kadar
- 
- 
@SEXAFONN Neden canım ?    
 Ali şimdi neredesin ? Seni özledik. Senin için diliyorum: barış, uyum ve bilgelik.          
- 
@SEXAFONN Neden canım ?    
 Ali şimdi neredesin ? Seni özledik. Senin için diliyorum: barış, uyum ve bilgelik.          @supernova-8 Ali'nin selamı var. İyi dileklerin için teşekkür ediyor.  Müziği de sana gönderdi.  
- 
@supernova-8 Ali'nin selamı var. İyi dileklerin için teşekkür ediyor.  Müziği de sana gönderdi.  Awww...  İkinize de çok teşekkür ederim ! Canlarım ! İkinize de çok teşekkür ederim ! Canlarım !
-