Müzik
- 
@Sultangazililer1 ferhat geçti teybin başına  @F.S.M.0.13 Aynen abi alalım piste cocukları  
- 
@Sultangazililer1 offf offf aradıgım şarkı işte budur yakılır işte buna ahhhh ulannn ahhh dünya dünya yalan dünya bee 
- 
@Sultangazililer1 offf offf aradıgım şarkı işte budur yakılır işte buna ahhhh ulannn ahhh dünya dünya yalan dünya bee @DarylDixon31 Eski şarkılarda hayat var be  
- 
@DarylDixon31 Eski şarkılarda hayat var be  @Sultangazililer1 aynen öylee var ya efkar fena şeymiş 
- 
@F.S.M.0.13 Aynen abi alalım piste cocukları  @Sultangazililer1 murattan başla  
- 
@Sultangazililer1 aynen öylee var ya efkar fena şeymiş @DarylDixon31 Devam edelim efkara o zaman 
 @mrtgll33
 @F-S-M-0-13
- 
@DarylDixon31 Devam edelim efkara o zaman 
 @mrtgll33
 @F-S-M-0-13@Sultangazililer1 nerde bu adam 
- 
@Sultangazililer1 nerde bu adam 
- 
@Sultangazililer1 nerde bu adam @F.S.M.0.13 Wanted ilanı ver, bulana da ödül  bak nasıl çıkıyor ortaya bak nasıl çıkıyor ortaya 
- 
@F.S.M.0.13 Wanted ilanı ver, bulana da ödül  bak nasıl çıkıyor ortaya bak nasıl çıkıyor ortaya @Bayram-Karakuş bayram abi kaçışı yok beni kaldırdı getırdı kendısıde sabahlayacak mecbur  
- 
@F.S.M.0.13 Wanted ilanı ver, bulana da ödül  bak nasıl çıkıyor ortaya bak nasıl çıkıyor ortaya @Bayram-Karakuş bayram abi hoşgeldin  
- 
@Bayram-Karakuş bayram abi kaçışı yok beni kaldırdı getırdı kendısıde sabahlayacak mecbur  
- 
@Sultangazililer1 güzel parça kardeşim 
- 
- 
@Bayram-Karakuş bayram abi kaçışı yok beni kaldırdı getırdı kendısıde sabahlayacak mecbur  @F.S.M.0.13 sabahçı kahvesindemi  
- 
@F.S.M.0.13 sabahçı kahvesindemi  @Bayram-Karakuş aynen abim 
- 
@Bayram-Karakuş bayram abi hoşgeldin  @DarylDixon31 hoşbulduk Tugay. BoT da misafirliğin nasıl gidiyor?  
- 
@DarylDixon31 hoşbulduk Tugay. BoT da misafirliğin nasıl gidiyor?  @Bayram-Karakuş misafir ?  
- 
@DarylDixon31 hoşbulduk Tugay. BoT da misafirliğin nasıl gidiyor?  @Bayram-Karakuş begenirlerse kalıcı begenmezlerse misafir abi ama suan başarılıyım  
- 
@DarylDixon31 hoşbulduk Tugay. BoT da misafirliğin nasıl gidiyor?  @Bayram-Karakuş niye misafirlik abi