Müzik
- 
bu şarkıyı baya eğlenceli buluyorum  @F.S.M.0.13 dinleriz abi  
- 
- 
- 
@Sultangazililer1 harika kardeşim 
- 
@mrtgll33 Kanka tugay'ı cagırdık geliyor o atcak simdi müzik azer dinlermiyiz  Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktın Reyis  
- 
Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktın Reyis  @DarylDixon31 son zamanların en popüler şarkısı 
- 
@DarylDixon31 son zamanların en popüler şarkısı @F.S.M.0.13 Ben popülerliği bilmem de abi hatun beni benden alıyor valla çok mükemmel oynuyor  
- 
@F.S.M.0.13 Ben popülerliği bilmem de abi hatun beni benden alıyor valla çok mükemmel oynuyor  @DarylDixon31 çocuk la daha 
- 
@DarylDixon31 çocuk la daha @F.S.M.0.13 yok abi görsellik açısından sonuçta bunun için klip çekiyorlar ilgi çekmek için yanlış anlasılmasın  
- 
Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktın Reyis  @DarylDixon31 ahahaha  
- 
@F.S.M.0.13 yok abi görsellik açısından sonuçta bunun için klip çekiyorlar ilgi çekmek için yanlış anlasılmasın  @DarylDixon31 tabi canım tabi  
- 
Dışım çiçek açmış belki 
 İçimde kara yosunlar
 Görenler mesut sanıyor
 Bilmezler ki ne derdim var oyyyyyyy

- 
Dışım çiçek açmış belki 
 İçimde kara yosunlar
 Görenler mesut sanıyor
 @DarylDixon31 güzel 
- 
Dışım çiçek açmış belki 
 İçimde kara yosunlar
 Görenler mesut sanıyor
 @DarylDixon31 aldı gitti içimizi 
- 
@DarylDixon31 güzel @F.S.M.0.13 Arda abim verdi onayı:) 
- 
@DarylDixon31 güzel @F.S.M.0.13 En sevdigim türküdür abi tüylerim diken diken oluyor 
- 
@DarylDixon31 aldı gitti içimizi @mrtgll33 Dertli oldugum vakit bir elektronik sigara bir vişne şuyu ufakda bu türküden dinliyorum iyi geliyor 
- 
@F.S.M.0.13 Arda abim verdi onayı:) @mrtgll33 şarkı efso kardeşim 
- 
@mrtgll33 şarkı efso kardeşim @F.S.M.0.13 aynen abi 
- 
@mrtgll33 Dertli oldugum vakit bir elektronik sigara bir vişne şuyu ufakda bu türküden dinliyorum iyi geliyor @DarylDixon31 ver bi parça daha bize