Müzik
- 
- 
@DarylDixon31 said in Müzik: 
 @DarylDixon31 Tugay sana gelsin...  @SEXAFONN beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun domuz gribi ol inşallah  daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş
- 
@SEXAFONN beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun domuz gribi ol inşallah  daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş@DarylDixon31 hayırdır tugay kime beddua ediyorsun  
- 
@DarylDixon31 hayırdır tugay kime beddua ediyorsun  @F.S.M.0.13 can hocam bana şarkı paylaşmışda yeni gördüm  
- 
@F.S.M.0.13 can hocam bana şarkı paylaşmışda yeni gördüm  @DarylDixon31 evet baya romantik  
- 
@SEXAFONN beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun domuz gribi ol inşallah  daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş@DarylDixon31 said in Müzik: @SEXAFONN beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun domuz gribi ol inşallah  daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş@DarylDixon31 domuz gribi sen ol asıl sen rahmet olası beşer  
- 
@DarylDixon31 said in Müzik: @SEXAFONN beni sen nasıl terkettin bırakıp gittin çok ayıp ettin eyvallah şimdi halsizliğin tutsun domuz gribi ol inşallah  daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş daha yeni gördüm reyis şarkı güzelmiş@DarylDixon31 domuz gribi sen ol asıl sen rahmet olası beşer  
- 
- 
@Sultangazililer1 ver coşkuyu 
- 
- 
@Sultangazililer1 ver coşkuyu @F.S.M.0.13 sen ver abi 
- 
@Sultangazililer1 ver coşkuyu 
- 
@F.S.M.0.13  cok damar cok damar
- 
@F.S.M.0.13  cok damar cok damar@Sultangazililer1 evet kardesım