Projeckt:Polskie Moba Mobilne
-
Witasz all
Mam 2 projeckt a dokladnie project zrobienia w pełni polskiej gry moba a wyrózniac sie bedzie tym ze gra bedzie grana i na online i na singlu(to sotatnie jest dla tych co neta nimajom)zeby nie bylo sam nie bede tego robic wiedz potrzebuje pomocy wiedz jak ktos by mnie wesprzył to bede wdzeczny i wogole lub wy admini i modki mozecie to zrobic?
ps:ten pomysl powstal dzis wiedz nimam nawet pomysla na nazwe tej gry
-
@dragonos Czy ty znowu mówisz o wyprodukowaniu nowej gry? Czy o OSM i grze bazie tego, co już jest?
-
@dragonos said in Projeckt:Polskie Moba Mobilne:
Witasz all
Mam 2 projeckt a dokladnie project zrobienia w pełni polskiej gry moba a wyrózniac sie bedzie tym ze gra bedzie grana i na online i na singlu(to sotatnie jest dla tych co neta nimajom)zeby nie bylo sam nie bede tego robic wiedz potrzebuje pomocy wiedz jak ktos by mnie wesprzył to bede wdzeczny i wogole lub wy admini i modki mozecie to zrobic?
ps:ten pomysl powstal dzis wiedz nimam nawet pomysla na nazwe tej gry
Zanim zabierzesz się za robienie gry to najpierw naucz się pisać po polskiemu
-
@dragonos
Ja ci proponuję, żebyś założył swojego bloga z twoimi złotymi myślami:
Zakładanie bloga
I tam spisuj wszystko. Ktoś kiedyś się tym zainteresuję i zrobi grę wg twoich pomysłu, a ty dostaniesz tantiemy i do końca życia będziesz mógł bąki zbijać. Jestem tego absolutnie pewien. Ale proszę cię, nie zakładaj więcej podobnych tematów bo ci gwarantuję, że GameBasics nie pójdzie w to, a ja będę musiał ci zamykać wątki i dać potem bana za spam. Oni mają tylko klapki na oczach i nic poza OSM ich nie interesuje. OK? -
Jesteś może bratem Klocucha12?
-
@ToomAnyWays Czemu myślisz że jest bratem Klocucha12?
-
@kuba-fala Jakoś tak mi się skojarzył z nim