Konto glowne
-
Witam. Dzis zniknelo mi moje glowne konto. Dlaczego? Prosze o wyjasnienie. Dzieki i pozdro.
-
@gruby38 Witam. Nie mam pojęcia co się stało z twoim kontem. Bana nie masz, więc jakiś błąd gry. Przydałoby się kilka informacji o tej aferze. Czy pamiętasz na jakim serwerze grałeś ligę? i jaki miałeś zespół, w jakiej lidze? Która to była kolejka? Im więcej podasz danych, tym szybciej da się z tym coś zrobić.
-
Witam
Mnie z kolei zniknął klub, rano jeszcze wszystko było ok, teraz jak wchodzę to nie mam kontroli na klubem. To był liga włoska, klub Genoa kolejka chyba 33.
Możesz coś pomóc?
Pozdrawiam
-
@Zumbach Mogę cię zgłosić (i zgłaszam to) informatykom w Holandii. Naprawiają to hurtem, ale zgłoszenia indywidualne musza najpierw zrobić. Tak to działa.
Możesz próbować wejść do tej samej ligi i napisać do moderatora ligi, żeby cię przyjął jak liga jest zamknięta. Tak to zrobiliśmy w naszej finałowej lidze w Mistrzostwach Polski :thumbsup_tone1:. -
Konto glowne. Nie pamietam serwera, liga Azerbejdzan , klub-Zira, chyba po 10 kolejce, od razu po meczu poolfinalu pucharu.
@gruby38 said in Konto glowne:
Witam. Dzis zniknelo mi moje glowne konto. Dlaczego? Prosze o wyjasnienie. Dzieki i pozdro.
-
@gruby38 Problem jest... hm, gruby... sprawa dotknęła wielu ludzi na wielu serwerach, włączając w to członków Personelu OSM. Trwają prace nad znalezieniem źródła błędu. Jeżeli pamiętasz co to była za liga, to możesz do niej wrócić sam. Tylko musisz ją znaleźć i objąć ponownie swój klub jak to zrobiło już wielu menadżerów. Tak czy inaczej zgłosiłem twoje konto do sprawdzenia i naprawy :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Fajnie, że gram ale mam na kącie Club slot 3 0 0 0 0 0
-
@Damiś27 Jak wszyscy, których dotknął błąd wliczając w to Łukasza Kowalskiego. Bug jak zaraz dotknął ludzi w OSM na chybił trafił :thumbsdown_tone1:.
-
@Dovco_HandF said in Konto glowne:
@Damiś27 Jak wszyscy, których dotknął błąd wliczając w to Łukasza Kowalskiego. Bug jak zaraz dotknął ludzi
@gruby38 Problem jest... hm, gruby... sprawa dotknęła wielu ludzi na wielu serwerach, włączając w to członków Personelu OSM. Trwają prace nad znalezieniem źródła błędu. Jeżeli pamiętasz co to była za liga, to możesz do niej wrócić sam. Tylko musisz ją znaleźć i objąć ponownie swój klub jak to zrobiło już wielu menadżerów. Tak czy inaczej zgłosiłem twoje konto do sprawdzenia i naprawy :thumbsup_tone1:
Witam ponownie. Odnalazlem swoj klub i nikt jego nie zajal ale mam problem , bo nie wiem jak odzyskac ten klub na moje konto glowne. Prosze o wskazowki, Dziekki -
@Zumbach said in Konto glowne:
Witam
Mnie z kolei zniknął klub, rano jeszcze wszystko było ok, teraz jak wchodzę to nie mam kontroli na klubem. To był liga włoska, klub Genoa kolejka chyba 33.
Możesz coś pomóc?
Pozdrawiam
Nie pamietam jaki serwer. Liga Azerbejdzan , kklub - Zira , chyba po 10 kolejce , zaraz po meczu polfinalu pucharu.
@gruby38 said in Konto glowne:
@Damiś27 Jak wszyscy, których dotknął błąd wliczając w to Łukasza Kowalskiego. Bug jak zaraz dotknął ludzi
Witam ponownie. Odnalazlem swoj klub i nikt jego nie zajal ale mam problem , bo nie wiem jak odzyskac ten klub na moje konto glowne. Prosze o wskazowki.
Kuzwaaaa...ale namieszalem! Odnalazlem swja druzyne. Serwer-Jetro , liga-Azerbaijan , klub-Zira . Liga ma 8 klubow i wyswietla 8 managerow , ale mnie tam nie ma,moj klub jest bez managera.Probowalem sie zalogowac lub roznymi sposobami wejsc w klub ale bez skutku. Az w koncu popelnilem jakis blad i sie zalogowalem na klubie Zira ale na innym serwerze. Czy jest mozliwosc zebyscie mnie zdjeli z tego niewlasciwego klubu i przywrocili moj poprzedni na ktorym bylem?
Czyli na wlasciwy , serwer--Jetro , liga-Azerbaijan , klub-Zira ( 4 miejsce w tabeli i oczekiwanie na gre w finale pucharu). Pozdro i mam nadzieje ze pomozesz i da sie to wyprostowac , przeciez klub stracilem nie z mojej winy. Dzieki -
@gruby38 Klub Zira z gruby38 kontynuje rozgrywki z tego, co widzimy.
- Dziękuję za pomoc w odzyskaniu klubu.
- Nie ma za co, czasem trzeba poczekać, ale nikogo nie zostawiamy samego z problemem...
Sprawa załatwiona. Zamykam.