OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje
-
@stefan-joptwojmać Zacznę liczyć pts.za wygrane,z, czystej ciekawości.
-
trzeba spróbować zagrać ligę, zapraszając gości... ale z drugiej strony nie chcę mi się na tym siedzieć ale chyba trzeba będzie trzeba dla eksperymentu
-
@łukasz-kowalski Ja nigdy nie zakładałem ligi prywatnej, szkoda monet.
-
@łukasz-kowalski Prowadzę swoją zamkniętą ligę do której zapraszam gości, cała reszta opcji jest na TAK, a jak widać poniżej punktów nie dostaję więcej
4 zwycięstwa ligowe z graczami + wygrana pucharowa również z graczem i mam jedynie 1480 pkt, czyli w przybliżeniu dostałem 300 pkt za każdą wygraną.
-
@łukasz-kowalski said in OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje:
zdobyłem 900 punktów za 3 zwycięstwa w lidze, po 12 kolejkach miałbym 3600, plus 2 rundy pucharu to max 4000.
nie wiem jak mu naliczają te punkty, bo jeśli za własne ligi, do których się zaprasza zdobywa się więcej punktów, to jest to trochę nielogiczne, bo monety wydaje się na otwartych ligach i takie powinny być nagradzane.z drugiej strony takie pilnowanie cały czas lig, by były pełne i ciągłe zapraszanie i walka utrzymywanie 1 miejsca w ranku, musi być męczące... no chyba, że Rui jest nastolatkiem
poprawka, jeśli da się ustawić ligę z zaproszeniami na opcje monetowe na TAK, to zmienia postać rzeczy... może być lepiej punktowana
-
za CostaRica poproszę
-
@mihau1878 poproszę 3480 za Ukrainę
-
-
@mihau1878 poproszę o dopisanie
@łukasz-kowalski said in OSM WC 2019 - Mistrzostwa Świata OSM'19, kwalifikacje:
trzeba spróbować zagrać ligę, zapraszając gości... ale z drugiej strony nie chcę mi się na tym siedzieć ale chyba trzeba będzie trzeba dla eksperymentu
Ja założyłem ligę przypadkiem, bo na apce dołączyłem do ligi ferdka - z którym gram niemal całą moją"karierę" menadżerską - na innym subkoncie niż to miało być, a że tam długa liga to musiałem zagrać inną ligę by ciągłość punktów była zachowana. Nikogo nie zapraszałem, ale tak fajnie się złożyło, że miałem aktywne cele 1, 3 do końca ligi oraz fakt, że miałem wysokie cele w pucharze. Pozwolił mi uzbierać sporo punkty, szkoda ligi, bo przydarzyła się jedna niezrozumiała porażka.
Tak to wygląda na końcu:
-
-
Poproszę o 3240 pts.za Armenię
-
-
Poproszę 6380 pkt za Honduras.
-
5720 za Irlandię
-