Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors
-
@krystian16061994 jakby każdy spojrzał na forum jaki ma zespół to by nie było takiego młynu
-
@marcin6578 brak komunikacji bym powiedział bo skoro Mati miał grać 1 to chmura który ma go zastąpić chyba powinien wiedzieć jaki cel miał Mati. Niemniej jednak postaramy ogarnąć ten bałagan
-
@didierluk said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors:
Nie można zrezygnować przed pierwsza kolejką więc trzeba grać dalej a my w PW pomyślimy jak to później liczyć.
Proponuję by każdemu liczyć cel jaki miał pierwotnie, pal licho z drużyną, to am być zabawa
-
@stefan-joptwojmać Prawdopodobnie tak będziemy liczyć ale jeszcze musimy to przedyskutować
-
@didierluk dwa razy sprawdzałem żeby się nie pomylić
-
@krystian16061994 Nie wyobrażam sobie inaczej przy "waszych ustaleniach" ucierpiało Polish Eagles Academy.
Dlaczego @Stefan-Joptwojmać wziął cel 5... powinien wziąć cel ten który się ktoś z nim pomylił, a nie zabierać drużynę Polish Eagles Academy.
Dlaczego jest tak dużo pomyłek?
Wszystko na ostatnią chwilę oraz bez kar za wzięcie złej drużyny. -
Wszystkie informacje były podane w poście @krystian16061994. Niestety przez błędy jednej grupy ucierpiały inne, ale my nie mieliśmy na to wpływu. Mimo że wszystko było "na ostatnią chwilę" to było dobrze dopracowane.
Jeśli ktoś w tej sytuacji został zmuszony do wzięcia drużyny z innym celem niż był pierwotnie założony punkty dla menedżera będą liczone wg. tego celu, jaki miał założony na początku.
Co do kar to na początku nie założyliśmy żadnych i nie wiem czy będziemy brać je pod uwagę w tej edycji, ponieważ turniej jest "4fun". -
@damiś27 Bądź spokojny nikt na tych zawirowaniach nie ucierpi każdy będzie miał liczone bonusy do takiego celu jaki miał mieć pierwotnie chmura 1 stefan 7 bartmanho 5. Czemu tyle pomyłek? Po części biorę to na siebie może za późno było losowanie wszyscy nie ogarneli, jako grupa nie mamy żadnego doświadczenia w robieniu turniejów nie wszystko wyjdzie idealnie. Co do kar przemyślimy to czy karać czy nie i dochodzi kwestia transferów bo u mnie w lidze dwóch graczy zrobiło transfery przed północą, postaramy się o jak najrozsądniejsze rozwiązanie tych kwestii. I na koniec pamiętaj Damian to tylko zabawa trochę luzu nie ma się co spinać, błędy się zdarzają.
-
@krystian16061994 mogliście poprosić o pomoc kolegę @Damiś27 .chłopak ma doświadczenie w prowadzeniu imprez.
trochę popeliny odwaliliście organizacyjnej,niema co,
będzie to dla Was jako nauczką na przyszłość.
mam jeszcze pytanie.planujecie kolejne tury gier czy też impra na 2 rundach się kończy ? -
@huzar-shakir Na dwóch rundach kończymy zabawe
-
@huzar-shakir Miło że tak uważasz, jednak ja już organizuję [Zabawa] Literówka... oraz turnieje WNT 2018/2019 i The Eagles Cup 2018, a kolejne turnieje i zabawy się zbliżają
Ja też mam swój limit czasowy na OSM, a organizacja turniejów czy zabaw to nie jest 5 minut, tylko wiele godzin.
Chłopaki @ToomAnyWays @krystian16061994 @Didierluk błędów nie popełnili jako organizatorzy.
Są rzeczy do poprawy, ale to z braku doświadczenia. Jednak właśnie na swoje doświadczenie pracują
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi." - idealny cytat -
@huzar-shakir Za 11 miesięcy będzie nowa edycja Tam już postaramy się nie robić takich błędów i dopracować wszystko do perfekcji
-
@damiś27 said in Turniej Urodzinowy grupy Polish Warriors:
"Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi." - idealny cytat
Dokładnie. Nic nie robisz, to masz święty spokój i spokojną głowę, nikt cię nie skrytykuje, ale... czy takie życie ma wtedy głębszy sens? @ToomAnyWays @krystian16061994 @Didierluk dobra robota. Błędy trzeba wziąć na klatę, wcyiągnąć z nich wnioski i za rok będzie lepiej .
-
Ustaliliśmy że menadżerowie @chmura87 i @pb1984 za wzięcie złego zespołu otrzymają po -3 punkty
Natomiast @fejsu86 i @PawełFurmański za transfery przed północą otrzymają po -1 punkcie
Cele zostawiamy bez zmian: Chmura 1, Bartmanho 5, Stefan 7, pb 5 , Marcin 7
Okres przygotowawczy dobiega końca dzisiaj zaczynamy. Powodzenia wszystkim życzę -
1/17
-
-
Grupa - Kolejka
-