MPG 2019
-
@huzar-shakir ale to nie oznacza że mamy składać broń
-
@szpilka134 Grupa PAM to świetna ekipa mająca w swoim szeregu wielu byłych bądź obecnych reprezentantów.Prowadzona przez znanego w całym OSM Jerzego ma szansę wygrać całe MPG a w przyszłości i zaawojować w WCC .Nie oznacza to jednak że Husarya położy się przed zespołem @dovco_handf .takiej opcji to akurat niema
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
Nie oznacza to jednak że Husarya położy się przed zespołem @dovco_handf .takiej opcji to akurat niema
Kto nie wierzy w zwycięstwo i nie walczy do końca, przegrał - zanim walka się zaczęła .
-
@dovco_handf PAM to dużo mocniejsza grupa niż rok temu, jak dla mnie jedni z głównych kandydatów do zwycięstwa w tegorocznych MPG
Nie przesądzałbym tego tak szybko, bo równie dobrze można powiedzieć, że poza PAM kolejnymi głównymi faworytami są PL, PE, AG, PW, Husarya_PL czyli tak naprawdę wszyscy poza grupą PB która dopiero zbiera doświadczenie.
W obecnej bitwie to H_PL jest faworytem. W tej bitwie mają 5 reprezentantów kadry. Coś czuję, że bitwa będzie trzymała w napięciu do samego końca, a o końcowym sukcesie zadecydują detale
Powodzenia zarówno w ofensywie jak i defensywie obu grupom, i oby któraś grupa pokazała tą truskawkę na torcie
-
@stefan-joptwojmać
Jestem tego samego zdania co Ty. -
ja tam obawiam się każdego meczu z rywalem w tych MPG
-
PL vs PB 7/22
-
@stefan-joptwojmać ale to jest moje zdanie, przecież nikt nie musi się z nim zgadzać
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 8/22
-
@stefan-joptwojmać Lepiej bym tego nie ujął brawo. Najlepsza wypowiedź w tym temacie
-
Polish Eagles vs Polish Eagles Academy 7/22
-
@tristan1982 spacerek
-
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
W obecnej bitwie to H_PL jest faworytem.
Zdecydowanie tak Najbardziej zaprawiona w bitwach grupa w polskiej społeczności w jednej parze z PE, nie umniejszając nic innym grupom (ja byłem w obu grupach. W pierwszej stawiałem pierwsze kroki, a w drugiej się rozwinąłem - do obu pozostał taki sam ogromny sentyment i zawsze im dopinguję - o ile nie grają przeciwko PAM).
-
@daroo933 @huzar-shakir Jestem bardzo zawiedziony postawą kilku graczy PEA.
Co ja mogę zrobić i powiedzieć. Dostali szansę, ale również wskazówki na bitwę oraz wszystkie zasady i zawodzą.
Kilku z nich pracuje na to żeby już nie zagrać w MPG
@Cezarro Jego progres to dramat, pracuje niestety na negatywny rekord Polish Eagles Academy w progresie.
Smutne jest to że nawet inni lepiej grali od niego lepiej w bitwach towarzyskich Polish Eagles Academy.
Tak już jest że wiele razy kończy się na słowach.....