MPG 2019
-
PL vs PB 13/22
Kolejna kolejka dla Nas
-
@mati-colchoner a była jakaś nie dla was?
-
@mati-colchoner a była jakaś nie dla was?
Kilka niespodziewanych wyników się zdarzyło
-
MPG 2019 R1 : AG vs PW 14/22
U nas w bitwie zrobiło się bardzo ciasno, co za walka -
Polish Eagles vs Polish Eagles Academy 13/22
-
Kurcze to jak pisałem mała ustawka moim zdaniem, tak nie może być w następnych MPG,jak nic się nie zmieni,my jako
grupa zrobimy 4 akademie husarya i koniec zabawy, ustalimy sobie sami po losowaniu jak ma być i nie wydamy monet na bitwy w lidze.
Same to składy na bitwę zobaczcie kto tam gra w PE nikt z 1 piątki, (znam tylko tristan) klurcze to żart niech PE jak przejdzie i trafi na nas moją grupe husarya wystawi taki sam skład ok i zobaczymy . -
@sniki26 Ta dyskusja niema sensu, zaraz znowu Ci usuną posty
-
@mati-colchoner dlaczego nie ma sensu właśnie ma
-
@mati-colchoner ...A już były podczas tych MPG jakieś posty usuwane ?
-
PL vs PB 14/22
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@mati-colchoner ...A już były podczas tych MPG jakieś posty usuwane ?
Wszystkie posty nieprzychylne PE są usuwane . Nikt nie może napisać tutaj złego słowa na temat tej supergrupy ani szefujących jej supermenadżerów , naszych gwiazd OSM
-
Kurcze to jak pisałem mała ustawka moim zdaniem, tak nie może być w następnych MPG,jak nic się nie zmieni,my jako
grupa zrobimy 4 akademie husarya i koniec zabawy, ustalimy sobie sami po losowaniu jak ma być i nie wydamy monet na bitwy w lidze.
Same to składy na bitwę zobaczcie kto tam gra w PE nikt z 1 piątki, (znam tylko tristan) klurcze to żart niech PE jak przejdzie i trafi na nas moją grupe husarya wystawi taki sam skład ok i zobaczymy .Spokojnie był to swego rodzaju eksperyment. Teraz już widać, że to nie był najlepszy pomysł. Jeżeli będzie więcej akademii zorganizujemy MPGA.
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
Jeżeli będzie więcej akademii zorganizujemy MPGA.
eksperyment z udziałem w MPG "Akademii" - nieudany
i na tym proponuję zakończyć dyskusję :] -
-
@pansushe ale spodziewam się że Akademia PE w bitwie z nami i PW będzie chciała zetrzeć niekorzystne wrażenie i powalczy na maxa
Spoko
ja pisze o składzie w następnej bitwie PE zobacz co będzie,to już nie akademia zagra przeciwko np. NAM można zaoszczędzić monety kasę grając rezerwami przeciwko w sumie nie wiem komu chyba kolega z grupy ???? l też założe grupę na mistrzostwa polski nawet 4 i zagramy jako akademia 123 mi nr 4