MPG 2019
-
-
@pansushe ale spodziewam się że Akademia PE w bitwie z nami i PW będzie chciała zetrzeć niekorzystne wrażenie i powalczy na maxa
Spoko
ja pisze o składzie w następnej bitwie PE zobacz co będzie,to już nie akademia zagra przeciwko np. NAM można zaoszczędzić monety kasę grając rezerwami przeciwko w sumie nie wiem komu chyba kolega z grupy ???? l też założe grupę na mistrzostwa polski nawet 4 i zagramy jako akademia 123 mi nr 4 -
@huzar-shakir said in MPG 2019:
-
Wystarczyło żeby nie grały ze sobą w jednej grupie tak jak proponowałem... Teraz to wygląda jakby sie umówili na sparing wystawiając rezerwy i zapewne grając bez obozów. PE sobie nabije ponad 1000 malych punktów i w razie konieczności małej tabelki pozostałe grupy juz na starcie mają trudniej. Chyba ze PEA jest az tak slabe ze każda bitwa zakończy sie takim wynikiem ale to by oznaczało ze nie powinni sie tu znaleźć nawet jako eksperyment w sytuacji gdy odmówiono startu innym grupom.
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 15/22
Gwiazdy cały czas prowadzą ale wojownicy są tuż tuż za nimi Nie wiem czy ktoś odważyłby się postawić pieniądze na wygraną którejś z grup w tej bitwie -
@didierluk said in MPG 2019:
Wystarczyło żeby nie grały ze sobą w jednej grupie tak jak proponowałem... Teraz to wygląda jakby sie umówili na sparing wystawiając rezerwy i zapewne grając bez obozów. PE sobie nabije ponad 1000 malych punktów i w razie konieczności małej tabelki pozostałe grupy juz na starcie mają trudniej. Chyba ze PEA jest az tak slabe ze każda bitwa zakończy sie takim wynikiem ale to by oznaczało ze nie powinni sie tu znaleźć nawet jako eksperyment w sytuacji gdy odmówiono startu innym grupom.
To jest ewidentna ustawka więc obie grupy powinny zostać zdyskwalifikowane oraz dożywotnio wykluczone ze wszystkich rozgrywek
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@cezarro Widziałeś żeby ktoś sam siebie kiedyś zdyskwalifikował ?
W takim razie wszystkie inne grupy powinny zbojkotować tą imprezę i wycofać się z gry , a PE i PEA niech sobie same między sobą grają o mistrzostwo
-
@szpilka134 przestań
-
@sniki26 Dlatego nie jesteś selekcjonerem Reprezentacji Polski, bo nie znasz wszystkich graczy w Polskich grupach
Zapominasz że w Polish Eagles gra finalistów MP 2018 podczas bitwy Polish Eagles vs Polish Eagles Academy.
A nie muszę pisać chyba że w Polish Eagles mamy większe wymagania i jakość graczy od grupy w Polish Eagles Academy.
@sniki26 @Cezarro @daroo933 @huzar-shakir My to nie wy (Husarya PL) że jak byście mieli własną akademię to byście ustawiali bitwę pod Husarya PL.
Polish Eagles nie potrzebuje żeby kto kolwiek się podkładał, mamy co roku najwięcej finalistów MP ze wszystkich grup oraz wielu graczy na wysokim poziomie oraz będziemy stawać się coraz silniejszą grupą, bo nowi gracze powoli wprowadzamy na turnieje.
Moje pytanie jak możecie porównywać Polish Eagles i Polish Eagles Academy czy jaką kolwiek grupę która ma dużo większe doświadczenie od Polish Eagles Academy.
Polish Eagles Academy.jest najmłodszą grupą podczas MPG 2019.
Przecież w MPG jest wielu graczy bardziej doświadczonych graczy, którzy mają dużo większe doświadczenie niż cała grupa razem Polish Eagles Academy.
Ja będę zadowolony podczas MPG z miejsca dla Polish Eagles Academy.
Dlaczego? Bo jestem realistą i wiem jakie są bitwy w systemie 5 vs 5 i doświadczenie oraz jakość-aktualnie.
A wasze komentarze/posty są żałosne .... -
PL vs PB 15/22