MPG 2019
-
@marcin6578 w poprzednich mistrzostwach też mieliśmy parę takich bitew
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
My nie widzimy tam żadnej ustawki.
Na złą atmosferę ma wpływ jak co roku kilka tych samych osób. Jednak nie będziemy się nimi przejmować i odbierać przyjemności pozostałym rozsądnym graczom.
Czytam i nie wierzę w to co czytam
-
Stefano naprawdę tak myślisz, czy tylko kopiuj- wklej odgòrne dyrektywy ?
Tak myślę, akurat nie chodzi mi w tym przypadku o Ciebie. Jest kilka osób, które non stop czy to MPG czy to WNT czy MP czy MPP czy inny turniej muszą dolewać oliwy do ognia, negują co tylko się da - jednym słowem psują atmosferę.
Fakt, że w tym roku nawaliliśmy, to jednak nie oznacza, że trzeba tutaj ewidentnie atakować i oskarżać PE. Damian miał fajną idee, niestety rozwiązanie było nietrafione. Chcieliśmy w tym roku dać szansę innym grupom. Absolutnie nie ma tutaj żadnych ustawek. Nie pozwolę obrażać grupy PE tylko z tego tytułu. Kilka osób zachowuje się jak forumowe troll i od teraz przestaję na ten temat dyskutować. Jeżeli chcesz porozmawiać zapraszam na PW.
Skupmy się teraz na już tylko na rozgrywce. Wszystkie posty atakujące, obrażające PE będą kasowane przeze mnie. Odpowiednie osoby zostaną odpowiednio nagrodzone. Koniec tematu.
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
-
Rywale z grupy PAM jeszcze walczą,mimo wysokiego naszego prowadzenia i nie możemy być do końca pewni zwycięstwa.Tak więc u nas pełna mobilizacja.
-
PL vs PB 19/22
-
-
MPG 2019 R1: AG vs PW 20/22
PW na dwie kolejki przed końcem wychodzi na prowadzenie, dziś gramy puchar który może zdecydować o losach bitwy
-
PL vs PB 20/22
-
@mati-colchoner @Chwasciu was czasem zaskoczy
-
@huzar-shakir Wydaję się, że zniszczył Nasze marzenia o graczach w górnej połówce tabeli
-
@mati-colchoner patrzyłem profil gościa i wygląda dobrze.ciekawe,może jakiś stary - nowy gracz ?
-
@huzar-shakir Dobrze buduje skład, lider PB