MPG 2019
-
Czyli jak się dogadają to mogą grać czy i tak czy siak muszą odpalić ligę od nowa?
Tak czy siak w tej chwili trzeba czekać na Jurka, czy w ogóle taka możliwość istnieje, bo ja jako zwykły modek nie mam możliwości robić zmian już założonych ligach oraz nie mam wglądu do tego co może Jurek;P
-
Dobrze by było również, gdyby każda z zainteresowanych grup określiła swoje stanowisko w tej sprawie.
-
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
Czyli jak się dogadają to mogą grać czy i tak czy siak muszą odpalić ligę od nowa?
Tak czy siak w tej chwili trzeba czekać na Jurka, czy w ogóle taka możliwość istnieje, bo ja jako zwykły modek nie mam możliwości robić zmian już założonych ligach oraz nie mam wglądu do tego co może Jurek;P
W wersji 3.0 zabrano nam możliwość ingerowania w ustawienia ligi. Mieliśmy taką możliwość w wersji 2.0. Wówczas mogliśmy wszystko zmienić. W tym przypadku błąd został popełniony przez człowieka, nie przez system i nie ma podstaw wnioskować o ingerencję adminów. Nic nie mozna zrobić, przerabiałem to już wiele razy, w różnych turniejach. Albo gracie tą ligę z dodatkami, albo ligę trzeba założyć od nowa. Nie ma innej możliwości.
-
@huzar-shakir Podjęliśmy decyzję, startujemy z nową bitwą.
-
Jest za to jakaś kara?
-
@mati-colchoner Oczywiście z okresem przygotowawczym
-
Mam pytanie.Czy jeśli zaczynamy od nowa bitewkę to możemy pozamieniać się celami z kompanami z grupy?
-
@huzar-shakir to będzie traktowane wg tych punktów
@mihau1878 said in MPG 2019:Zespoły:
- Opublikowany skład nie jest taki sam jak w lidze: za każdy gracza - 100 punktów
- Wybranie niewłaściwą drużynę z tym samym celem kary: - 150 punktów
- Wybranie niewłaściwą drużynę o innym celu kara -300 punktów
- Wybranie niewłaściwego zespół o inny celu i to nie pozwala przeciwnej grupie mieć właściwe cele (np. Weź 2 równe cele do tego samego wyboru.) Decyzja organizatora po rozmowie z załogami / grupami. Możliwość ponownego uruchomienia ligi lub ukarania walkowera. (GŁÓWNE ZASADY)
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
Mam pytanie.Czy jeśli zaczynamy od nowa bitewkę to możemy pozamieniać się celami z kompanami z grupy?
Nic nie mozna zmieniać !!!
-
Pytam,gdyż jest to w pewnym sensie nowa bitwa.Niektorzy być może wystukali się z monet i nie mają za co grać.Rożnie bywa.
-
AG - PEA 1/22
Pierwsza kolejka za nami
-
Liga dla bitwy Husarya-Polish Legends ponownie odpalona.
Udanej zabawy
-
@huzar-shakir Również życzę udanej zabawy Powodzenia
-