MPG 2019
-
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@borynos swoją drogą to aż dziw bierze że powołuje się do kadry ludzi z grup ,którzy nie grają bitew Dla swoich ekip
Nie mamy czasu na kadrę, bo gramy ciężki mecz w bitwie. Do kadry wskoczymy na wyższym etapie rozgrywek narodowych
-
Grupa
Bitwa: Polish Eagles Aleja Gwiazd
Kolejka
Kolejka
Kolejka
-
@lhundaeion said in MPG 2019:
@borynos swoją drogą to aż dziw bierze że powołuje się do kadry ludzi z grup ,którzy nie grają bitew Dla swoich ekip
Nie mamy czasu na kadrę, bo gramy ciężki mecz w bitwie. Do kadry wskoczymy na wyższym etapie rozgrywek narodowych
Chyba nie skumales kolego o co pięć albo ja nie skumalem
-
No raczej nie inaczej
-
Walka o miejsca - miejsca w MPG 2019, czyli
Walka o i miejsca w MPG 2019
Walka o i miejsca w MPG 2019
Start: 13 Maja 2019 (poniedziałek)
Organizator: Polski Personel
Prowadzący: @Damiś27 @mihau1878 @Stefan-Joptwojmać
W przypadku jakichkolwiek problemów, potencjalnych kar, obaj kapitanowie muszą podjąć próbę rozwiązania problemu lub nałożenia kar.
W przypadku, gdy nie mogą. Sprawa z wszystkimi zasadami musi zostać opublikowana na forum, a organizator będzie miał ostateczną decyzję.
Start: 13 Maja 2019 (poniedziałek)
-
Znów komplecik wygranych u husarzy
-
-
-
Strasznie zacięta bitwa między PAM a PL.Po wyniku może tego nie widać, ale obie ekipy wiedzą o co grają Ciekaw jestem jak to się wszystko zakończy
-
@huzar-shakir to jest walka do ostatniej kolejki
-
Nawet tutaj jest ciekawie:)
-
Lhundaeion zrobił na mnie duże wrażenie, podkupił mi zawodników do składu, których ja chciałem zgarnąć do siebie, i to patrząc po liście transferowej zgarnął ich dosłownie w takiej kolejności i w podobnym czasie jak ja wysyłałem scouta. Odjechał ze składem co przełożyło się na wyniki zwłaszcza w końcówce. Poezja:)
-
@stefan-joptwojmać Ta bitwa to kompletne szaleństwo
-
@stefan-joptwojmać U nas też walczymy o jak najlepsze kadry ale tylko między nami,chłopakami z grypy(Wyjątek chwaściu,który coś stara się tworzyć dla swojej ekipy).
-
Mała niespodzianka w postaci zwycięstwa chwaściu nad Michałem.
-
Finał pucharu
Zapowiedź decydującej kolejki
-
Rozwijając myśl... Powołuje się do kadry tych, którzy nie grają bitew, bo ci co grają bitwę, nie mają czasu na kadrę.
Oczywiście był to żart