MPG 2019
-
Finał pucharu
Zapowiedź decydującej kolejki
-
@lhundaeion said in MPG 2019:
@huzar-shakir said in MPG 2019:
@borynos swoją drogą to aż dziw bierze że powołuje się do kadry ludzi z grup ,którzy nie grają bitew Dla swoich ekip
Nie mamy czasu na kadrę, bo gramy ciężki mecz w bitwie. Do kadry wskoczymy na wyższym etapie rozgrywek narodowych
Chyba nie skumales kolego o co pięć albo ja nie skumalem
Rozwijając myśl... Powołuje się do kadry tych, którzy nie grają bitew, bo ci co grają bitwę, nie mają czasu na kadrę.
Oczywiście był to żart -
@stefan-joptwojmać said in MPG 2019:
Lhundaeion zrobił na mnie duże wrażenie, podkupił mi zawodników do składu, których ja chciałem zgarnąć do siebie, i to patrząc po liście transferowej zgarnął ich dosłownie w takiej kolejności i w podobnym czasie jak ja wysyłałem scouta. Odjechał ze składem co przełożyło się na wyniki zwłaszcza w końcówce. Poezja:)
Czyli w pierwszy weekend (w który mieliśmy łatwiejszą sprzedaż i szybkiego scouta) za późno wstawałeś xD
-
Grupa
Bitwa: Polish Eagles Aleja Gwiazd
Kolejka
Kolejka - FINAŁ PUCHARU
O losach bitwy zadecyduje dzisiejsza kolejka
-
@tristan1982 ale bitka
-
Ciekawy wieczór się szykuje, zarówno w bitwie PE vs AG jak i w pojedynku PL vs PAM
-
Ostateczne rozstrzygnięcia:
Gratuluję awansu Polish Legends. Bitwa z emocjami do samego końca. Ostatnia kolejka zdecydowała o awansie Polish Legends z grupy.
Dzięki @suchy998 @Szeregowiec @kryminalksg @Lhundaeion za zaangażowanie i walkę do samego końca, a naszym rywalom @Biker294 @pb1984 @jepsztel @gorkins @Stefan-Joptwojmać gratuluje awansu i dziękuję za niesamowitą bitwę.
-
Statystyki:
-
Wygraliśmy bitwę ale przegraliśmy wojnę 🤯 gratulacje i dzięki
-
@magic-89
Brawo Panowie Dla mnie jesteście zwycięzcami -
@magic-89 Przed turniejem, stawiałem Was w roli faworyta nawet do triumfu w całym turnieju, więc mimo porażki, bardzo się cieszę że udało nam się opanować kryzysową sytuację w bitwie, i awansować z "grupy śmierci" do polfinału, mimo tylu roszad w składzie. PAM gratuluję wygranej bitwy i życzę powodzenia w bitwie o 5 miejsce. @Stefan-Joptwojmać @Biker294 @pb1984 @jepsztel @gorkins Obrońcy tytułu, nadal w grze
-
MVP bitwy PL vs PAM zostaje @Lhundaeion, Gratulacje
-
Grupa
Bitwa: Polish Eagles Aleja Gwiazd
Kolejka
o losach bitwy zaważyła ostatnia słaba kolejka w wykonaniu PE.
Gratulację dla AG !
dziękuję AG i PE za trzymającą do końca w napięciu bitwę
-
@tristan1982 super emocjonująca bitwa Jest zwycięzca i przegrany ale obie ekipy będą walczyć o medale MPG 2019
-
@mati-colchoner said in MPG 2019:
@magic-89 Przed turniejem, stawiałem Was w roli faworyta nawet do triumfu w całym turnieju, więc mimo porażki, bardzo się cieszę że udało nam się opanować kryzysową sytuację w bitwie, i awansować z "grupy śmierci" do polfinału, mimo tylu roszad w składzie. PAM gratuluję wygranej bitwy i życzę powodzenia w bitwie o 5 miejsce. @Stefan-Joptwojmać @Biker294 @pb1984 @jepsztel @gorkins Obrońcy tytułu, nadal w grze
Dzięki za walkę, gratuluję awansu i życzę wygranej w MPG... Na pocieszenie mielibyśmy na koncie wygraną z Mistrzami
-
@lhundaeion Nie ma co się oszukiwać w naszej grupie cała trójka czyli Husaria, PL oraz PAM miała szansę na awans. Zadecydowały detale dosłownie tyci tyci.. Ale głowa do góry będzie lepiej jesteście z pewnością w czołówce w Polsce..
W następnej edycji można pomyśleć o jednej grupie np. 8 grup każdy gra z każdym, awansują 4 potem półfinały itd, fajna opcja