MPG 2019
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
Kontynuujemy dzieła zniszczenia
-
-
Grupa
Bitwa: Polish Eagles Aleja Gwiazd
Kolejka
-
Kolega chwaściu robi w Pink Bears różnicę
-
-
-
Grupa
Kolejka
-
Spokojna kolejka dla husarzy
Jutro półfinał pucharu
-
Gratulacje PAM wygranej bitwy i wyrzucenia nas z MPG.. to się nazywa piorunująca końcówka..
-
@stefan-joptwojmać Bitwa już się skończyła?
-
@stefan-joptwojmać Bitwa już się skończyła?
Z wami udało się wyjść, tutaj trzeba by było wygrywać seryjnie na wyjeździe, do tego trzeba dodać, że mają więcej armat od nas
-
@stefan-joptwojmać do puki piłka w grze wszystko Jest możliwe ale łatwo się nie damy
-
Grupa
Kolejka
-
Puchar
-
Puchar 16/22
17/22
-
PAM blisko strefy medalowej.Szykuje się spora niespodzianka w postaci odpadnięcia PL z walki o najlepszą czwórkę mistrzostw.Trzeba przyznać że grupa dowodzona przez @Dovco_HandF zrobiła w ostatnim okresie wielki milowy krok w budowaniu potęgi wśród polskich grup OSM.
-
-
@huzar-shakir said in MPG 2019:
PAM blisko strefy medalowej.Szykuje się spora niespodzianka w postaci odpadnięcia PL z walki o najlepszą czwórkę mistrzostw.Trzeba przyznać że grupa dowodzona przez @Dovco_HandF zrobiła w ostatnim okresie wielki milowy krok w budowaniu potęgi wśród polskich grup OSM.
Dzięki Przemo za miłe słowa. To niesamowici ludzie, jestem z nich dumny jak paw... i grają beze mnie tak świetnie, ja wejdę... w finałowej bitwie (jak mnie wpuszczą) .