Mistrzostwa Polski Par 2019
-
No a co ja mam powiedzie膰 o swoim nicku
-
@szpilka134 no, do dzi艣 wiele os贸b do mnie tak m贸wi nuker
-
@stefan-joptwojma膰 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
No a co ja mam powiedzie膰 o swoim nicku
oryginalny
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
S艂aba frekwencja w tym roku, proponuje szefom grup zachecic swoich managerow do laczenia sie w pary i zapisywanie do turnieju
Te偶 zauwa偶y艂em 偶e sza艂u z frekwencj膮 nie ma . Jak tak dalej b臋dzie to ju偶 nied艂ugo ca艂e mistrzostwa b臋d膮 sk艂ada艂y si臋 z jednej ligi 8-zespo艂owej , i to nie ca艂kiem zape艂nionej
-
@toomanyways Mo偶e masz za s艂aby pos艂uch w grupie
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Za to w Husarii panuje taki pos艂uch , 偶e co drugi wybiera sobie partnera do gry z innej grupy . Czy to oznacza jaki艣 podzia艂 albo roz艂am wewn膮trz grupy, 偶e nie chcecie ju偶 gra膰 ze sob膮 ? W艂a艣ciwie to nie moja sprawa ,ale jako by艂ego gracza grupy zastanawia mnie to
-
By艂em um贸wiony na gr臋 w parze z mistrzem @Przemek-Kaszti ju偶 po IMP,o czym informowa艂em wcze艣niej.
-
Wydoby艂em wpisy po zako艅czonych IMP z poprzedniego roku
Jak pisa艂em tak si臋 sta艂o j mimo 偶e nie wszyscy s膮 zadowoleni z takiego obrotu sprawy to Przemk贸w dw贸ch zagra razem w parze
-
@cezarro b艂膮d, mamy wszystkich sparowanych poza dwoma kt贸rzy nie graj膮. Wi臋kszo艣膰 par stanowi膮 grupowicze wi臋c nie widze problemu. Nawiasem m贸wi膮c atmosfera jest w grupie bardzo dobra a komunikacja w tym momencie jak nigdy
no to super
-
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@cezarro b艂膮d, mamy wszystkich sparowanych poza dwoma kt贸rzy nie graj膮. Wi臋kszo艣膰 par stanowi膮 grupowicze wi臋c nie widze problemu.
@Rusewicz zada艂em sobie chwil臋 trudu , i sprawdzi艂em dok艂adnie jak si臋 to do tej pory przedstawia. Husarya wystawi艂a 4 pary sk艂adaj膮ce si臋 tylko z grupowicz贸w :
- sniki26 & Rusewicz
- Halit007 & beyah1985
- daroo933 & cogito
- czarnykotlet & TalaLala
natomiast 4 pary s膮 ''mieszane'' :
- stb411 ( HusaryaPL) & martin343 ( Polish Eagles)
- pimus1910 ( obecnie bez grupy) & borynos ( HusaryaPL)
- szpilka134 ( HusaryaPL) & 艁ukasz-Wierzbowski ( Polska Akademia Menad偶er贸w )
- huzar-shakir ( HusaryaPL) & Przemek-Kaszti ( Polish Eagles )
Tak wi臋c na chwil臋 obecn膮 p贸艂 na p贸艂.
Te偶 nie widz臋 w tym problemu , bo po pierwsze ,ka偶dy mo偶e gra膰 z kim chce , a po drugie i najwa偶niejsze , to mi to lotto, kto z kim gra
Osobi艣cie jednak ja szuka艂bym osoby do gry w swojej grupie , albo nie gra艂 wcale. -
@Cezarro
Niekoniecznie - powalczy膰 z koleg膮 z innej grupy te偶 spoko opcja, w grupie i tak razem gracie bitwy i r贸偶ne turnieje -
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Za to w Husarii panuje taki pos艂uch , 偶e co drugi wybiera sobie partnera do gry z innej grupy . Czy to oznacza jaki艣 podzia艂 albo roz艂am wewn膮trz grupy, 偶e nie chcecie ju偶 gra膰 ze sob膮 ? W艂a艣ciwie to nie moja sprawa ,ale jako by艂ego gracza grupy zastanawia mnie to
bo my mi臋kkie faje jeste艣my