Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Nie jest tak źle, mamy 33 pary
-
czyli jednak Włosi zagrają ?
-
tak z ciekawości ile jest tych samych par co rok temu brało udziało ? sprawdził ktos ?
-
-
-
@łukasz-wierzbowski said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@suchy998 @Byku-Duma-Warmii / @Szeregowiec i @ToomAnyWays / @benito1001
o co ci tu kolego chodzi bo nie skapowałem ?
-
@łukasz-wierzbowski said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@suchy998 pytales o pary które graly w tym samym zestawieniu w poprzednich MPP, wiec wymienilem 2 kolejne pary ktore pamietam xd
a nie zrozumiałem ten spacji i nie wiedziałem czemu jaw tam byłem xD sorry
-
@rusewicz said in Mistrzostwa Polski Par 2019 - ZAPISY:
...... Ehhhh to może oglosmy się na wszystkich zagranicznym forach to i inne nacje zagrają
Tli już nam się taki pomysł, ale to już na zupełnie nowy turniej. Póki co skupiamy się na obecnym. Włosi zagrają gościnnie, tak jak w poprzednim roku Słowacy(albo Słoweńcy). Jest z nimi doskonały kontakt także nie powinno być żadnych problemów. Z drugiej strony trochę jestem zawiedziony frekwencją..
-
@huzar-shakir niestety, ale jak istnieje cień szansy, że uda się wprowadzić na forum osobę lub dwie, to ryzykuje
-
Dajcie jakieś żetony do wygrania może frekwencja sie zwiększy tylko jakiś sponsoring by sie przydał
-
@kryminalksg dokładnie
-
Kasę dadzą za udział w mistrzostwach to momentalnie znajdą się chętni do gry.
-
Za mały turniej, żeby dostać BC od GM. 10 dla zwycięzcy, 5 za 2 miejsce i 1 moneta za trzecie miejsce? Dostajemy na indywidualne MP i tam chcę zawalczyc co roku o więcej monet. Ten turniej traktujmy po prostu kameralnie i przyjacielsko. A niech grają ci sami menadżerowie co roku + kilku nowych. Co to komu szkodzi? Jak będzie dużo, to znaczy, że będzie dobrze? Opuszczone ligi z wieloma po 2 porażkach nowych graczy? Uważam, że lepiej się gra w mniejszym gronie, ale z pełnymi ligami .