Mistrzostwa Polski Par 2019
-
KORNELIA 2019 NARODZINY został ogłoszony 12 kwietnia 2019 roku a informację i zaproszenie dostałeś 11 kwietnia wiec 20 dni przed jego rozpoczęciem ( spokojnie można było sobie obliczyć czy da się w nim zagrać czy nie ) opuszczanie go dla własnych celów mimo, że się przyjęło zaproszenie uważam za brak taktu i grubą niestosowność.
-
@beyah1985 Nic na to nie zrobię, że nie mam jeszcze gdzieś na boku dwóch kont. żeby doczepić sobie na wszystkie turnieje. Gdyby to były indywidualne MP, a nie w parach, zrezygnowałbym. Pograłem ile mogłem, ale nie wystawię partnera. Poza tym uważam, że ta liga bez transferów, gdzie na starcie klilku menadżerów ma mega przewagę nad resztą to iiga nie dla mnie. Ja tu tylko statystuje, więc nawet nie zauważycie mojego braku. Fajnie się bawiłem i dogram do ostatniego dnia, ale rezygnuję. Przeliczyłem się z kontami, Przykro mi i pzepraszam bardzo.
-
@borynos said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
oj nieładnie, to daj jakiegoś zmiennika , co jest liczyc nie umiemy?
Przeliczyliśmy się. Ślub na głowie, rozproszenie, etc. Może ktoś weźmie drużynę, miałby duże szanse na osiagnięcie celu .
-
@borynos Życie ...
-
@dovco_handf jak dasz się zaobrączkować to już w ogóle w OSM nie pograsz
-
Zamiennik dla @Dovco_HandF w pucharze Kornelia załatwiony. Za Jerzego zagra wschodząca gwiazdeczka polskiego OSM @TalaLala talala
-
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Zamiennik dla @Dovco_HandF w pucharze Kornelia załatwiony. Za Jerzego zagra wschodząca gwiazdeczka polskiego OSM @TalaLala talala
Super! .
-
@pimus1910 Pimi jak tam forma ?
-
@rusewicz
Rusza normalnie, jedyną opcją jest okres przygotowawczy. -
Start tak jak planowaliśmy, zagramy z okresem przygotowawczym. Biorąc pod uwagę wasze głosy z tych i poprzednich MPP oraz wątek ekonomiczny, który nieraz był podnoszony zdecydowaliśmy, że zagramy bez dodatkowych punktów. Pełny regulamin: