Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@beyah1985 na dzień dobry ujemne ptk decyzją związku 🤯
-
@beyah1985 Heheheh ja się nie śmieje bo już mam na dzień dobry -1 KAMSON mnie zabije polecialem z automatu trening i jak na złość super trening
-
@kryminalksg o jej ! ja od razu pieniądze do świni zapakowałem, żeby nie korciło
-
@beyah1985 bardzo mądre posunięcie
-
@kryminalksg palec odruchowo sam ucieka do zakładki "trening" przy pierwszym styku z nową drużyną ...... ja bym Ci darował ten punkt
-
@beyah1985 no dokładnie taki zboczony odruch 🤪 wezmę to na klatę
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Mi to przeszkadza, bo nie mam możliwości zweryfikować czy przypadkiem nie dogadał się ktoś z kolegą na dodatkowe sparingi, o których nikt nie będzie wiedział. Miałem pewne podejrzenia, ale nic z tym nie mogłem zrobić bo miałem związane ręce.
Zgadza się , jest to pewien problem bo zawsze jacyś kombinatorzy się znajdą. Wtedy osoby podejrzane trzeba prosić o wysyłanie screenów ze sparingów , no i zaostrzyć kary w przypadku udowodnienia oszustwa , np. zamiast punktów ujemnych od razu dyskwalifikacja. Może to by odstraszyło potencjalnych kombinatorów ?
Sparingi da się zweryfikować poprzez SS tylko z danej kolejki, więc ów delikwent może się migać, że wiadomości nie zauważył - taki @daroo933 podobno w ogóle nie czyta wiadomości prywatnych w grze - i wymyślać milion różnych powodów, co wtedy? Wykluczać? Wtedy podniosą się głosy obrońców uciśnionych jacy to źli jesteśmy. Cwaniak to cwaniak.
Jeszcze klepiesz coś? "Podobno" a skąd ty wiesz wrozbita Maciej jesteś? W grze nie zawsze mi się wyświetla że ktoś napisał ale za to na forum jestem codziennie jak masz jakieś ale zapraszam do dyskusji na priv Stefanku
-
Jeśli ktoś nie potrafi ominąć jednego slotu z treningiem to już tylko i wyłącznie jego problem. Wszyscy zapisujący się uczestnicy wiedzieli dobrze jakie są zasady, więc te stękanie możecie sobie darować. Moim zdaniem powinna być nawet większa kara za podbijanie zawodników, bo daje to jednak jakąś przewagę nad innymi, a model turnieju jest nastawiony bardziej na wyłonienie dwójki najlepszych taktyków polskiego OSM niż dwójki, która potrafi ulepić solidną kadrę. W każdym razie życzę każdemu powodzenia i jak najmniej punktów ujemnych
-
Ale się wszyscy "gotują" przed tymi MPP nie ma co się spinać, zasady są takie same dla wszystkich, a ja dodam od siebie tylko, że "Gra się jak przeciwnik pozwala"
-
@bartosz-qrek atmosfera pełna napięcia i temperatury 🤯 balonik się pompuje aż pęknie po pierwszej kolejce hehehehe jak przed walka bokserska same spinki A na sam koniec będą gratulacje
-
@kryminalksg i całusy
-
@beyah1985 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
ale by się @Halit007 wk^^ wił
Pisac od razu pkt ujemne hehe ?
-
Ciśnienie się niektórym podnosi
@daroo933 Nie zauważyłem żebyś mi kiedyś nie odpisał. Wprawdzie robisz to po czasie ,po 2,3 tygodniach, ale jednak
-
@huzar-shakir hahaha Tobie zawsze odpisuje na forum a teraz na discord 🤟🤟🤟