Mistrzostwa Polski Par 2019
-
ENGLISH VERSION
Hello to all Polish friends
I am the moderator of Group B
First of all I tell you that 5-10 minutes before creating the league I will warn you on the forum in this topic so that you can prepare yourself to enter
Also I tell you that I have already added the participants of my group B among the friends in the game and I will try to invite you as fast as possible
In case someone has a problem with the invitation and entering in the league let me know by message and I will try to resolve as quickly as possibleI wish all participants a good luck
See you tonightPOLSKA WERSJA
Witam wszystkich polskich przyjaciół
Jestem moderatorem grupy B.
Przede wszystkim mówię wam, że 5-10 minut przed utworzeniem mistrzostwa zostaniecie ostrzeżeni na forum w tym temacie, abyście mogli przygotować się do wejścia
Powiem ci również, że dodałem już do mojej grupy przyjaciół w grze i spróbuję cię zaprosić tak szybko, jak to możliwe
Jeśli ktoś ma problem z zaproszeniem do dodania do ligi, daj mi znać, że spróbuję go rozwiązaćŻyczę wszystkim uczestnikom powodzenia
-
Grupa H - powodzenia!
@suchy998 ..
@Halit007 + @beyah1985
@konix1982 + @pb1984
@miszomichal + @Brislew3
@Bartmanho + @AllMight
@Paolo-Vincenzo + @harrickplcznLigę założę ok godz 22:30 czasu polskiego ( u mnie w Anglii będzie godzina wcześniej). Zaproszenia będę wysyłał wg kolejności z tabeli obecności. w razie problemów pisać prywatnie na pocztę do mnie. Mamy okres przygotowawczy, więc nawet jak ktoś dołączy jutro, albo pojutrze to nic nie straci .
-
Grupa A lige założe o 22.30
-
Dla grupy I liga powstanie ok. 22:00
-
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Tabelka do liczenia punktów, jeżeli ktoś ma ochotę aktualizować co rundę dajcie znać wyślę wam ją:)
@Stefan-Joptwojmać Chciałbym aktualizować informacje o naszej grupie w każdej rundzie. Proszę o przesłanie tabeli.
-
i mi Sefano możesz podesłać
-
Mi również
-
Liga A założona powodzenia lecz chyba mam problem z zaproszeniami ale dam znać zaraz
-
Też macie problem z zaproszeniami? Nie moge @Kamson73
-
@szpilka134 tylko nie spieprz czegoś znając ciebie
-
@szpilka134 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Liga A założona powodzenia lecz chyba mam problem z zaproszeniami ale dam znać zaraz
Mamy czas, niech wyśle zgłoszenie do ligi
-
Grupa H założona po wielu kłopotach z "W tej lidze nie ma transferów"... Wysyłam zaproszenia...
-
Grupa E założona, zaproszenia rozesłane.
-
ENGLISH VERSION - INFORMATION FOR GROUP B
Within 10 minutes (11.10pm) I will create the league, the name will be R1: Wstępna - Grupa B
In case someone has a problem with the invitation and entering in the league let me know by message and I will try to resolve as quickly as possible
I wish to all participants a good luckPOLSKA WERSJA - INFORMACJE DLA GRUPY B
W ciągu 10 minut (23.10) stworzę ligę, nazwa będzie R1: Wstępna - Grupa B
Jeśli ktoś ma problem z zaproszeniem do dodania do ligi, daj mi znać, że spróbuję go rozwiązaćŻyczę wszystkim uczestnikom powodzenia
-
Grupa F założona ok 22:55 - zaproszenia wysłane
U mnie ten sam problem... w końcu udało się
@dovco_handf said in Mistrzostwa Polski Par 2019:Grupa H założona po wielu kłopotach z "W tej lidze nie ma transferów"... Wysyłam zaproszenia...