Mistrzostwa Polski Par 2019
-
-
@lhundaeion pewnie ze to za wcześnie było takie przewidywania, choć niewiele się pomylił gdyby nie wasza świetna gra w drugiej części sezonu to wogole by się nie pomylił
-
@lhundaeion @Magic-89 Prezentowaliście równy poziom przez całe mistrzostwa, właściwa para na właściwym miejscu Wielkie gratki
-
Wyniki ostatniej kolejki z kronikarskiego obowiązku:
@Magic-89 i @Lhundaeion - fantastyczni mistrzowie, gratulacje!
Medaliści: @martin343 i @stb411 oraz @Prezes-Kukito i @ShakiBoy - gratki rewelacyjnej gry
@Dovco_HandF i @suchy998 oraz @Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec kolejne dwie świetne pary z PAM
@Biker294 z @kondziowa1 mega gratki za walkę do końca, czołówka tych zawodów non stop .
@jepsztel i @Mati-Colchoner dzięki za walkę.
@Bolesław-Chrobry i @zaklety i wam dzięki za grę do końca w duchu fair play. @KomendaNuta i @Ochowiak za ro to wy będziecie wymiatać . -
Gratulacje dla medalistów i zwycięskiej pary, ale również dla całej ekipy finalistów za na prawdę emocjonujący miesiąc zmagań. Dziękuję koledze z pary @KomendaNuta za współudział i walkę do końca. Samo dotarcie do finału to już jakiś sukces Tak jak @Lhundaeion zauważył, wszystkie taktyki z półfinałów przestały działać w finale, trzeba było analizować, kombinować i reagować na to co się dzieje i tu właśnie geniuszem zabłysnęła zwycięska dwójka. Gratulacje jeszcze raz i widzimy się za rok
-
@dovco_handf Tabelka chyba ci się pokićkała, ja nie miałem żadnych punktów ujemnych
-
@rusewicz Gratulacje dla wszystkich uczestników tego maratonu,super rozgrywki w doborowym towarzystwie.Kolega z pary Marcin szacun dla Ciebie chyba wszystkie najważniejsze mecze wygrałeś z przeciwnikiem a dla mnie na osłodę najlepsza obrona w lidze została chyba nie lubię tracić bramek +1:
-
@ochowiak said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@dovco_handf Tabelka chyba ci się pokićkała, ja nie miałem żadnych punktów ujemnych
Przepraszam. Tabelę robiłem przed wyjściem do pracy i nie przeniosłem -1 dla Mati-Colhoner.
-
@Magic-89 @Lhundaeion @martin343 @stb411 @Prezes-Kukito @ShakiBoy @suchy998 @Byku-Duma-Warmii @Szeregowiec
@Biker294 @kondziowa1 @jepsztel @Mati-Colchoner @Bolesław-Chrobry @zaklety @KomendaNuta @OchowiakJeśli ktoś chce ze mną potrenować przed indywidualnymi Mistrzostwami Polski OSM to zapraszam finalistów do Top Ligi na małą rozgrzewkę bez okresu przygotowawczego, bez przyspieszaczy, bez tajnych i zgrupowań
-
@dovco_handf czy gracze,którzy nie grali w finale też mogą zagrać, czy też tylko wybrańcy z finału ?
-
@huzar-shakir Jak zdążysz - to wbijaj. Liczba miejsc jest ograniczona. Tylko 8 miejsc.
-
Walka o miejsca 4-5:
IV. @Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec
V. @Dovco_HandF i @suchy998
Dovco - Byku 0:0 0:0 (2:2)
Suchy - Byku 2:2 1:0 (4:1)
Dovco - Szeregowiec 0:1 0:0 (1:4)
Suchy - Szeregowiec 0:1 0:1 (0:6)@Byku-Duma-Warmii i @Szeregowiec vs @Dovco_HandF i @suchy998
-
Walka o miejsca 7 i 8:
VII. @Bolesław-Chrobry @zaklety
VIII. @jepsztel @Mati-ColchonerJepsztel - Bolesław 0:0 0:0 (2:2)
Jepsztel - Zaklęty 0:4 2:0 (3:3)
Mat - Bolesław 1:1 0:0 (2:2)
Mat - Zaklęty 0:1 2:0 (3:3)@jepsztel @Mati-Colchoner vs @Bolesław-Chrobry @zaklety
0:0
0:4
2:0
1:1
0:1
2:05:6
-
Gratulacje dla zwycięzców. I oczywiście organizatorom tak wspaniałego turnieju
-
Zweryfikowana, ostateczna kolejność MPP OSM 2019:
-
Kiedy będą zapisy na mpp?
-
@Janekprzykuc Zaraz po Nowym Roku , ale nie w tym wątku.