Mistrzostwa Polski Par 2019
-
@pimus1910 zdrowa sportową napinka musi być
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@cezarro said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@stefan-joptwojmać said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
Mi to przeszkadza, bo nie mam możliwości zweryfikować czy przypadkiem nie dogadał się ktoś z kolegą na dodatkowe sparingi, o których nikt nie będzie wiedział. Miałem pewne podejrzenia, ale nic z tym nie mogłem zrobić bo miałem związane ręce.
Zgadza się , jest to pewien problem bo zawsze jacyś kombinatorzy się znajdą. Wtedy osoby podejrzane trzeba prosić o wysyłanie screenów ze sparingów , no i zaostrzyć kary w przypadku udowodnienia oszustwa , np. zamiast punktów ujemnych od razu dyskwalifikacja. Może to by odstraszyło potencjalnych kombinatorów ?
Sparingi da się zweryfikować poprzez SS tylko z danej kolejki, więc ów delikwent może się migać, że wiadomości nie zauważył - taki @daroo933 podobno w ogóle nie czyta wiadomości prywatnych w grze - i wymyślać milion różnych powodów, co wtedy? Wykluczać? Wtedy podniosą się głosy obrońców uciśnionych jacy to źli jesteśmy. Cwaniak to cwaniak.
Jeszcze klepiesz coś? "Podobno" a skąd ty wiesz wrozbita Maciej jesteś? W grze nie zawsze mi się wyświetla że ktoś napisał ale za to na forum jestem codziennie jak masz jakieś ale zapraszam do dyskusji na priv Stefanku
Sam mi napisałeś by komunikować się za pomocą forum, bo w grze priv nie czytasz.
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
I jak co roku wojny i wojenki przed startem ach..Lubię to
Standard
-
Ja rozumiem przypadkowe, odruchowe zrobienie treningów, ale @Bolesław-Chrobry zrobił chyba każdą możliwą sesję treningową...
-
Nie ma w tym roku bonusowych punktów, więc będzie strasznie ciężko to nadrobić, zrobił tylko pod górkę koledze z pary:|
-
Nie. Po prostu A) niektórzy nie czytali regulaminu B) nawet jak czytali to zadziałał automatyzm C) rozkojarzenie zrobiło swoje, przecież w zeszłym roku zagrałem na start z każdym sparing mimo, że regułamin znałem, na start miałem taki minus że już zegnalem się z turniejem aaaaaa graliśmy koniec końca w finale. Znajomość regulaminu często nie ma nic do rzeczy. W MPG też znam regulamin a wczoraj użyłem trzeciego obozu. Za błędy się płaci i tak będzie w każdego przypadku. Nie podniecajcie się, personel czujnie czuwa i nikomu nie odpuści, każdego dorwie, wytropi i ukarze
-
Ale Bolek poleciał grubo