Mistrzostwa Polski Par 2019
-
Grupa C. Kolejka 9/22
-
-
Kto tu awansuje?! Tego nie wie nikt
-
R1: Wstępna - Grupa F - Kolejka
-
Grupa B
-
@jepsztel w końcu pokonany.
brawa należą się też dla @TalaLala ,która ograła dziś mistrza Polski @Przemek-Kaszti
należy dodać też świetną postawę w obronie koleżanki
Natalii.1 gol stracony w pojedynkach z bardziej znanymi rywalami robi naprawdę sporo wrażenie
-
A tu klasyfikacja par po 10 kolejkach w grupie D :
-
@pawełfurmański Walka o drugą pozycję dającą awans może trwać do samego końca,bo raczej prowadząca para @jepsztel & @mati-colchoner raczej
nie spadną z pozycji lidera. -
@huzar-shakir to prawda. Jedno jest pewne - emocji nie zabraknie. Sytuacja w klasyfikacji zmienia się dynamicznie i cały czas są przetasowania. Jedna, dwie słabsze lub lepsze kolejki mogą zaważyć o tym kto awansuje. Mamy już prawie półmetek rywalizacji i w zasadzie nikt nie stoi na straconej pozycji. Bardzo ciekawie sytuacja prezentuje się też w grupie B i H, bardzo jestem ciekaw końcowych rozstrzygnięć
-
Grupa C. Kolejka 10/22
-
Jeszcze raz publikuję klasyfikację w grupie D.
Zauważyłem że na poprzednim poście wkradł mi się błąd i nie podliczyłem wszystkich punktów. Ta tabela jest poprawna:
-
W Grupie H nadal nic nie wiadomo i każdy ma duże szanse na awans:
-
Grupa A
-
@huzar-shakir jak znowu melanż poniósł i skład został po meczu z Matim (oddanie) to co zrobisz styl normalny zawodnicy słabi... tak się zlozylo że dwa wesela tydzień po tygodniu
-
@jepsztel Styl "pijanego mistrza" w zeszłym tygodniu zadziałał na mistrza Polski, szkoda że w tym tygodniu się nie udało
-
@jepsztel
Łukasz Ty to potrafisz balować -
@jepsztel mój zbliżający się weekend zapowiada się jeszcze bardziej i interesującą:
14 czerwiec -Impreza Firmowa
15 czerwiec -Własny ślub, a.co za tym idzie wesele
16 czerwiec -Przyjęcie u chrześniaka...Niech korzystają na moich imprezach wszyscy którzy będą grać przeciw mnie,bo jak dojdę do siebie nie będę już łaskawy dla rywali
-
@huzar-shakir akurat gram z Tobą 14 czerwca liczę że wykorzystam szansę
W ogóle to miłej zabawy i gratulacje z okazji ślubu -
@huzar-shakir said in Mistrzostwa Polski Par 2019:
@jepsztel mój zbliżający się weekend zapowiada się jeszcze bardziej i interesującą:
14 czerwiec -Impreza Firmowa
15 czerwiec -Własny ślub, a.co za tym idzie wesele
16 czerwiec -Przyjęcie u chrześniaka...Niech korzystają na moich imprezach wszyscy którzy będą grać przeciw mnie,bo jak dojdę do siebie nie będę już łaskawy dla rywali
Powinszowania z okazji ślubu