[Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016
-
Wczorajsza kolejka zdecydowanie dla nas i wychodzimy na prowadzenie
-
Nie wiem dlaczego, ale jakoś tak siedzi we mnie ta czerwona sprzed kilku kolejek grając normalnie na pomarańczowego, gdyby nie to zapewne miałbym 4 zwycięstwa u siebie:(
-
Wczorajsza kolejka na remis, ale to jednak my zwiększamy przewagę po tej kolejce :slight_smile:
-
:flag_pl: Polish Eagles vs VINSMOKE FAMILY:flag_id: - kolejka
-
Nie no symulacja zaczyna się o 22, a jeszcze nie ma wyników, wczoraj było niemal godzinę wcześniej
-
Wstawiłbym wyniki gdyby one były, bo symulacja trwa od 22.. a jest 70:08
-
Jest! 8:00 była symulacja po 8h.. ale nic to ważne, że odrabiamy!
-
U nas kolejka dla rywali i zmniejszają stratę do nas. Dziś ćwierćfinał pucharu w rozstawieniu PL vs AK2K.
-
Będzie ciężko, ale przynajmniej składy ładnie nam idą.
-
:flag_pl: Polish Eagles vs VINSMOKE FAMILY:flag_id: - kolejka
Moja pierwsza porażka w bitwie z rywalem -
-
@Stefan-Joptwojmać 10:0, niezły, hokejowy wynik! :hockey:
-
@Dovco_HandF said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
@Stefan-Joptwojmać 10:0, niezły, hokejowy wynik! :hockey:
Bardziej martwi mnie to, że już po bitwie, teraz musimy walczyć o zachowanie twarzy. -
@Stefan-Joptwojmać Tylko wam przypomnę:
AWANS: 44 zwycięzców + 20 szczęśliwych przegranych * = 64 drużyny- 20 szczęśliwych przegranych: drużyny osiągające najlepszy wynik wśród przegranych.
Warto powalczyć
Link do tego:: https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/1034/the-eagles-cup-2016/417?page=21 -
Będziemy walczyć o zachowanie twarzy, ale gdybyś zobaczył tabelę to wiedziałbyś o czym piszę
-
@Stefan-Joptwojmać said in [Międzynarodowy Turniej][Grupy]The Eagles Cup 2016:
Terminarz też nie jest naszym sprzymierzeńcem:
Jeszcze mają do tego furę szczęścia, bo ja przegrałem jedyny mecz u siebie po czerwonej kartce grając normalnie na pomarańczowego, a on agresywnie i ofc to ja dostałem czerwo ;[
Przynajmniej transfery dobrze idą, jutro przed 10 kolejką będę miał już 200 mln, więc może coś na wyjazdach ukuje. Już wymieniam na 90+:P
-
Wczorajszy puchar, niestety zdecydowanie dla rywala, tylko jeden menedżer od nas przeszedł do półfinału pucharu, ale zrobił to w imponującym stylu .
Wynik coraz bardziej zbliża się do remisu, ale nadal PL prowadzi :slight_smile:.
-
Wrzucam jeszcze progres: