STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
bu sezon da trabzonspor sıkıntı yaşamasın
-
Yılın ilk kupası kimin olacak ? Geçen seneki gibi olmaz umarım bu sefer
-
Galatasaray camiasına süper kupa hayırlı olsun umarım her sene bu veya buna benzer duyguları yaşarız
-
@gs-ramo-1905 Bilmiyorum neden ama kupayı aldığımıza sevinemiyorum pek farklı bir şeyler olmalı.
-
@TD_VEDAT Nedeni kötü oyundur.Defans oyuncularımız başta olmak üzere umarım diğer oyuncularımız başka maçlarda da bu ciddiyetle oynamazlar bunu umuyorum yoksa işimiz harap .
-
@TD_VEDAT Haklısın. Bence kötü oynamanın sebebi de 2 transferin olmaması birisi forvet bir de orta saha transferi.Eğer bu transferler olursa Galatasaray uçacak bundan eminim
-
Bugün hayırlısıyla lig başlıyor . Tahminleri alalım.Kim şampiyon olur ve neden ?
-
@gs-ramo-1905 Bence henüz yorum için erken, herkes kendi takımının olmasını ister şu periyotta
-
@gs-ramo-1905 Bu defansla Fenerbahçemizin olamayacağı kesin.
-
@HakanSavun @RevengeisComing Bir Galatasaraylı olarak en iyi kadronun Falcao da gelirse Galatasaray da olduğunu düşünüyorum.Fakat ne getireceği belli olmaz.Takımın kağıt üstünde değil sahada oynaması önemli.Belli olmaz o yüzden ama kadroyla göre değerlendirirsek Galatasaray bir adım önde
-
@gs-ramo-1905 sağlam bir 4231 var elimde belli olmaz
-
@CnytAkn Taktik maktik yok bam bam bam
-
Gs'den sonra da Bjk de kötü başladı lige. Tırsmaya başladım ben P.tesi için şimdiden
-
https://i.hizliresim.com/AODmAv.jpg
Tablo tersten daha mantıklı hale geliyor Acaba Fenerbahçe ilk haftada ne yapacak? -
This post is deleted!