STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020)
-
@1gizemli said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
Terimin otu b*ku bahane ederek istifa edecek olma ihtimali daha da artıyor inş kaçmaz şeytan sezon sonunu beraber görürüz ahskldldld
-
@1gizemli Fatih Terim kolay bir başarısızlıkta istifa etmez.Eğer mücadele ruhu olmasaydı Türkiye nin en başarılı teknik adamı olmazdı. Ne kadar eğlence olsun veya gülelim diye yazılan bir yazı da olsa hem üslubun hem de içerik bakımından saçma gereksiz sözlerin dolayısıyla hakaret içerdiğini düşünüyorum.
-
@gs-ramo-1905 başarısızlıkta istifa eder demedim zaten onu bunu bahane ederek gideceğini düşünüyorum
Başarısız olduğum için istifa ediyorum demez o adam bahanelerle gider. Tek isteğim bu sezonu takımının başında geçirmesi -
@1gizemli Sen merak etme kardeşim geçirir sezonu . Onu bunu bahane etse Tudor zamanında ederdi . Olmadı geçen sene tek forvetle oynadığı zaman ederdi.
-
@gs-ramo-1905 bakalım artık benm dileğim de etmesi yönünde
-
Sene sonu acaba kaç teknik direktör değiştirirler
Geçen bir arkadaşla sohbet ediyoruz... sözde futbol bilgisi yüksek bir arkadaş, Şampiyonlar ligi kura çekimlerinden bahsediyoruz tabi bide ne duyayım inşAllah grubunuza Liverpool - Barcelona - Real Madrid çıkar da o zaman görürsünüz diye bu arkadaşın ne olduğunu tahmin edebiliyorsunuzdur hepiniz. bakalım kaç teknik direktör kovupta tazminat ödiyecekler umarım anlayan olur olmazsa durum vahim -
O zaman bir kez daha hatırlatıyoruz arkadaşlar...
"Biz adı geçenlerin pek çoğu ile rakip bile değiliz. Aynı şeyleri hiç yaşamadık. Aynı yoldan yürümedik. Aynı yollardan geçmedik. Benzer başarılarımız da yok. Üstüne üstlük rütbemiz de farklı. Şu an içinde bulundukları durum, zaten çok acı. O yüzden ben daha fazla konuşarak acıyı artırmak istemiyorum. Allah, herkese önce vicdan rahatlığı sonra da huzur versin"
-İmparator
Yukarıda güldüğüme bakmayın Acı bir durum sinirdem gülüyordum
-
Acayip bir maçtı doğrusu ... Kırmızılar goller filan ama 3 puanı aldık. İlk 3 puanımız hayırlı olsun. Ama benim beklediğim performansın altındaydı Galatasaray
-
@gs-ramo-1905 Aynen öyle kardeşim ama ben gole odaklanmadığımızı düşünüyorum sanki feghouli ile belhanda aklına koymuş diagneye vermemeye. Verse de ne yapabilecek meçhul tabi
Hakem çok iyi yönetti genelde izlemeyenler bakıyorum Kayseri tarafı birsürü hayali şeyler kurup söylüyor gereksiz kaos ama yarından itibaren TAHMİNİ güncel gündemler;İstiklal marşııı
Yabancı sınırı. Skdkfkf
Hakem hataları
Bittiii miiii haaayır milleeet toplaanııın
Çanaaakkalee ... Dandanakan savaşıııı. Ergenekoon destaaanııı
Bitti miii haaayıııır
Hiroshima nakazaki bombalanmasııı -
@femeks Maçı izledin mi ? İzlediysen bile iyi analiz edememişin demek ki . Sarı kartlar doğruydu. Sana yanlış olanı söyleyeyim Emre Mor un kırmızı kartıydı. Erol Başkan doğruyu söylemiş diyorsun. Oyuncularının hareketlerine bakmadan söyleniyor kızgınlıkla. Bu tür konuşmalara aldanmamak lazım ve ayrıca kimse merak etmesin Galatasaray ne şike yapar ne de haksızlık . Ve Ayrıyaten CL maçlarıyla kıyaslamak futbol bilgisizliğidir. Karşımızda anadolu takımı olmayacak 2 tane CL kupasının en büyük adayıyla yarışacağız . Öyle kolay olmasa gerek değil mi ?
-
@TD_VEDAT Belhanda çok kötüydü. Aynı şekilde Feghouli de öyle ben maça bakınca oynayan işini düzgün yapan adama pek rastlamadım. Umarım bu devran böyle devam etmez. Yoksa işimiz harap. Oynayan oyuncular da unutmuş nasıl oynaması gerektiğini ama şöyle düşününce afrika kupasında da yer aldı bu futbolcular . Belhanda Feghouli Luyindama ( Diagne her zaman yorgun ) belki de ondandır. Bilemedim. Ama bir an önce düzelmeleri lazım.
-
@gs-ramo-1905 izledim. nzonziye 2 sarı kart göstermeliydi göstermedi. 2 sarı kart dediğim pozisyonlar kayserili henrique nin 2. sarı kart pozisyonuyla aynı. Emrenin 2. sarı kartı hatalı tamam da henrigue nin de ilk sarı kartı hatalı buna niye değinilmiyor? Ayrıca kayserinin attığı 2. golde neden marcao ya hakemi aldatmadan sarı göstermedi? VAR da pozisyonu izlemedi mi? Kırmızı göstereceği için olmasın? Mensah bir pozisyonda emreden sanırım topu kaptı karşı karşıya kalacaktı hakem faul verdi ki faulle hiç alakası yoktu pozisyonun. Maç 1-1 di bu arada. Penaltı pozisyonu ise geçen hafta konyaspor maçında benzer pozisyonda VAR odasında bulunan bu maçın hakemi penaltı için uyarmamıştı ki açık ve net penaltıydı pozisyon. bu maçta gelen uyarıyı izleyip penaltı verdi ki yakın pozisyon penaltıdır değildir ona yorum yapmayacağım. penaltı vermese kimse konuşmazdı. bazı şeyler görülüyor hakemin maçı şeffaf yönetmediği açık ve net ortada. o sebeple CL maçlarında göreceğiz gs şeffaf bir maçta nasıl performans gösterecek...
-
@femeks Kayserispor başkanının bu şekilde konuşması Kayseri camiasına apaçık zarar verdiği aşikardır. Maç öncesi Hikmet Karaman'ın; "Mustafa Öğretmenoğlu bariz golü ofsayt diye vermedi VAR hakemi sen orada niye varsın? Hatayı düzeltmek için varsın" gibi açıklaması verdiği suçluluk duygusunun ve algı operasyonunun ilk göstergesidir.
İkinci olarak Sayın Erol Bedir'in o gece konuşmadan önce kimlerden telefon geldiğini kimlerden destek aldığını çok yakın zamanda sosyal medyadan takip edeceksiniz. Bkz; Rizespor başkanı Galatasaray yenilgisinden sonra hakeme verdiği tehtid demeçleriyle adeta Futbol terörünün örneği haline gelmiştir. Zira diğer büyüklerle olan maç yenilgilerinde çok yumuşak ve geçiştirici tavırlar almıştır. SAYIN EROL BEDİR'İN DE BU YUMUŞAK KONUŞMAYI, DİĞER TAKIMLARA KARŞI YENİLDİĞİNDE ORTAYA KOYACAĞINDAN ADIMIZ KADAR EMİNİZ.
Üçüncü olarak Futbol yorumcusu diye TV kanallarına çıkan Galatasaray camiasına saldırmaktan başka bir şey bilmeyen Turgay Demir - Gökhan Dinç - Emre Bol - Rıdvan Dilmen - Ahmet Ercanlar... bunlara destek olarak Kayserispor'a zarar veren yöneticiler, yaptıkları algı operasyonlarıyla ortalığı kaos haline getirenler dün kazanılan zaferin ört bas edilmesini sağlamaya çalışanlardır.
Dört- Dün akşam Galatasaray'ın T.D. yardımcı antrenörün başı yarıldı neden konuşulmuyor? Nedense Galatasaray'a karşı oynanıyor bu oyun ama Galatasaray Mevlüt Erdinç'i istediği zaman da Başakşehir çıkıp 500Bin fiyat sayıyor.Beşinci Ve En Önemli- Ünlü hakem Collina'nın BeİN Sports'a yaptığı maç yorumu; "Galatasaray hakem Mustafa Öğretmenoğlu'na rağmen kazandı diyebilirim. Mensah'ın İKİNCİ SARISI ES GEÇİLDİ. Kayserisporun attığı 2.gol VAR'dan İPTAL edilmeliydi(POZİSYONU DİKKATLİ İZLEYEN DİRSEK DARBESİNİN OLDUĞUNU ÇOK AÇIK GÖRECEKTİR..!) ayrıca Emre Mor'un atılması yanlış.
Maç çığrından çıkmış biz burada sarı kırmızıyı konuşuyoruz ne kadar doğru? Adamlar futbol mu oynadı? Dün ilk 1 saatte 11 e 11 iken Kayserispor 16 faul yapıyor bunların 13'ünü ikinci ve üçüncü bölgede yapıyorlar. BAKIN ÇOK ÖNEMLİ DETAYI KAÇIRIYORSUNUZ nzonzi ile henriqu'nin poziysonları karşılaştırmanız ÇOK YANLIŞ henrique kırmızı kartı 8.NCİ FAULÜNDE GÖRDÜ... Bu inanılmaz tartışmaya kapalı. dediğiniz hiç oldu mu yazıktır günahtır.
Galatasary'ın oyununu beğenen yok CL de olsa zaten bu oyunla perişan ederler ama ligimizden birçok takım oraya bile katılamıyor farkında mısınız? Biz 5 yiyorsak diğer takımların en az CL yeni dünya rekorlarına gidileceği apaçık ortada Bakın Galatasaray'ı sevmiyor olabilirsiniz hatta nefret de edebilirsiniz bu sizlerin içsel probleminiz, ama göz göre göre doğru kararlara bile kulp taktığınız için hep art niyetli görüneceksiniz...
-
@femeks Şunu düşünüyorum neden Galatasaray şampiyonluğa ulaşacak kadro düzeyine sahipken veya bir önceki sene şampiyon iken diğer 3 büyüğün taraftarı her olayda bir şey arıyorlar anlamış değilim. Hakem onu verdi bunu verdi . @femeks Bana Galatasaray ın şike yaptığını kanıtlamanı istiyorum.Eğer şike yapmamışsa emin ol hakem Galatasarayı tutmaz. Ve geçen sene Galatasaraya haksız yere birçok ceza verildi. Neden diğer takımlar bir tepki göstermedi.Ve yaptığın yorumdan da anladığım şu : Galatasaray CL de kötü oynasın da ben de buna mutlu olayım. Çünkü dediğim fikirle örtüşecek. Yazdığın şey istesen de istemesen de bunu belirtiyor. Oysaki bir Türk olarak Galatasarayı desteklemeni isterdim. Avrupada ülkemizi temsil edecek.
-
@gs-ramo-1905 kardeşim son yazdığım yazıdaki Rizespor başkanı hakkında yazdığımı okudun mu mesela baksana okusana tekrar. Yani düşün bunu bilebilmek için geleceği görmeye gerek yok...
Beşiktaş Rizespor maçı 1-1 bitti. Maçta Rizespor'un 1 penaltısı verilmedi ve Beşiktaş'tan 2 oyuncu atılmadı.Rizespor başkanı maçtan sonra hepiniz gördünüz hakem hata yaptı yapacak bir şey yok diyor. Bizim maçtan sonra silahım olsaydı hakemi vururdum gibi gaflet açıklamasını yapan adam şimdi yapacak bir şey yok hakemdir diyor.
Galatasaray düşmanlığı ortak değer olmuş rakiplerin.. GALATASARAY bu ligde sadece takımlarla uğraşmıyor. Hocanın dediği gibi organize ama amatör bir kötülük var bize karşı. Çok uzak değil benzer açıklamaları taşeronlaşmış Dünkü başkandan da bekliyoruz.
Sonunda ne mi oluyor.. Mayıs'lar Bizimdir..
-
@TD_VEDAT Fatih Terimin sözleriyle seninkiler birbrini örtüyor Bu atmosfer yaratıldı. Galatasaray yalnızlaştırılmaya çalışıyor gibi ortam oluştu. Geçen sezon bir tanım yaptım. Organize ama amatör kötülük! Bu sene görüyorum ki bu sezon amatör değil profesyonelce hamleler var! Bunu maçla alakalı değil, dışarıda yaşananlara söylüyorum. Bunların tek ilacı Galatasaray olarak bir bütün şeklinde durabilmek. Ben bunu zaman zaman hatırlatıyorum. Ama geçen sezon kullandığım amatör tanımına alınmışlar!” (Sonuna kadar haklı ve zaten bunu görüyoruz umarım görmeye devam etmeyiz çünkü bu türk futboluna zarar veriyor)
-
@gs-ramo-1905 said in STSL Cemil Usta Sezonu (2019-2020):
@femeks Şunu düşünüyorum neden Galatasaray şampiyonluğa ulaşacak kadro düzeyine sahipken veya bir önceki sene şampiyon iken diğer 3 büyüğün taraftarı her olayda bir şey arıyorlar anlamış değilim. Hakem onu verdi bunu verdi . @femeks Bana Galatasaray ın şike yaptığını kanıtlamanı istiyorum.Eğer şike yapmamışsa emin ol hakem Galatasarayı tutmaz. Ve geçen sene Galatasaraya haksız yere birçok ceza verildi. Neden diğer takımlar bir tepki göstermedi.Ve yaptığın yorumdan da anladığım şu : Galatasaray CL de kötü oynasın da ben de buna mutlu olayım. Çünkü dediğim fikirle örtüşecek. Yazdığın şey istesen de istemesen de bunu belirtiyor. Oysaki bir Türk olarak Galatasarayı desteklemeni isterdim. Avrupada ülkemizi temsil edecek.
genelleme yapmazsan iyi olur
-
@CnytAkn Ben de genelleme yapmayı sevmem ama vaziyet bunu gösteriyor.Tabi ki de herkes için geçerli değil bu ama genel olarak doğru bir düşünce . Başkanlara ve kulüplerin yönetici kısmına bakınca bunu daha iyi anlayabiliyoruz . Ki bence her şey takım yöneticilerinde.Onların yaptığı haksız suçlamalar yüzünden kendi takımının taraftarı da bu aslı olmayan fikirlere inanıyorlar.Ondan sonra birbirine düşman 2 takım orta çıkıyor. Halbuki hepsi ülkemizin güzide takımları ...