**Crews Championship - CC 2019/20** (Topik dla polskich grup)
-
@dovco_handf Czegoś tutaj nie rozumiem, o rozstawieniu miały decydować wyniki osiągane w WCC 17/18 i 18/19, więc dlaczego np. PAM jest wyżej od nas, mimo że w ogóle nie graliście w tym turnieju Chyba doszło do niedopatrzenia w przypadku Polish Legends
-
@mati-colchoner said in **Crews Championship - CC 2019/20** (Topik dla polskich grup):
np. PAM jest wyżej od nas, mimo że w ogóle nie graliście w tym turnieju
Jeżeli chodzi o PAM to jak wejdziesz na mój profil, bez trudu zauważysz bitwy z CCW 2018/2019. Skąd więc pomysł, że nie graliśmy? A dlaczego jesteśmy rozstawieni wyżej od was - to już nie od mnie pytanie, tylko do organizatorów .
-
Szykują się świetne bitwy
-
@byku-duma-warmii said in **Crews Championship - CC 2019/20** (Topik dla polskich grup):
Szykują się świetne bitwy
Dla najaktywniejszych naszych grup aż dwie mocne bitwy jednocześnie przez kilka miesięcy. Dodaj do tego indywidualne MP OSM po wakacjach - będzie ostro na dużych falach .
-
dajcie mi 5 slot bo zaczyna mi brakować
-
@dovco_handf PAM podałem tylko jako przykład, ale widzę że to moje niedopatrzenie, myślałem że zagracie na turnieju po raz pierwszy Nie było tematu
-
@mati-colchoner said in **Crews Championship - CC 2019/20** (Topik dla polskich grup):
AM podałem tylko jako przykład
Zerknij na wasze bitwy w poprzedniej edycji, gdzie graliście i jak - na nasze bitwy i może znajdziesz odpowiedź, dlaczego jesteśmy wyżej rozstawieni od was .
-
@damiś27 said in **Crews Championship - CC 2019/20** (English only):
Crew Name - Polish Eagles Academy
Leader name - @Damiś27 @kimiraj123Nasza akademia również jest zapisana do tego turnieju
-
@mati-colchoner
Mati tu masz tłumaczenie, na jakiej podstawie był podział na grupy.@adilmo-rocha said in **Crews Championship - CC 2019/20** (English only):
**Hello Managers!
Below is the methodology of the WCC Ranking and its scoring system:
- WCC's 17/18 and 18/19 were considered;
- Added all points of victory (3 points) and the balance of each battle (score earned less score suffered);
- For crews that won all battles during the Group Phase, 1 bonus point was added;
- For crews who lost all battles in the Group Stage, 1 penalty point was reduced;
- From the Last 64 until the Semi-final, the points of victory (3 points) and the balance of each battle (score earned minus the score suffered) were considered only for the winning crews;
- For the Final Phase (including the 3rd and 4th place race), differentiated points were considered: 1st place = 9 pts (plus battle balance), 2nd place = 6 pts, 3rd place = 4 pts (plus battle balance) and 4th place = 2 pts.
- The crews that did not play in the race of 3rd and 4th places do not receive points.
- Lastly, the crews who played the 2 editions of the WCC receive 2 bonus points.**
-
Polskie grupy biorące udział w turnieju:
- Polska Akademia Menadżerów
- Husarya PL
- Polish Eagles
- Polish Legends
Kto jeszcze?
Polish Eagles Academy oczekująca grupa na wolne miejsce w turnieju
-
@byku-duma-warmii Nie no wiem Mariusz, myślałem że organizatorom coś się pomerdało A o poprzedniej edycji turnieju w naszym wykonaniu, to wolelibyśmy zapomnieć
-
Aktualnie mamy w turnieju:
Polska Akademia Menadżerów
Husarya PL
Polish Eagles
Polish Legends
Polish WarriorsPolish Eagles Academy oczekująca grupa na wolne miejsce w turnieju
-
@mati-colchoner
To prawda, choć wcale łatwej grupy to nie mieliśmy. -
Hello Managers
-
DIVISIONS AND KEYS
- PLAYOFFS
From that moment, crews can post their lineups. Those on the left should report a Moderator Potential (PM).
-
Crew Championship 2019/2020 - Playoff 16
PISTOLA CREW vs Polish Eagles Academy
G1 Enivaldo Jr 97
G3 Dybal35
G5 jjunior000
G7 F.Scheidegger
G9 Fênix Vingativa (C) (PM)
Crew Championship 2019/2020 - Playoff
PISTOLA CREW vs Polish Eagles Academy
Team Away Polish Eagles Academy
Cel 1 @Sebeqq