MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup)
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
Stan na dzis !!!
Niszczycie rywali
-
@Dovco_HandF rywal w szoku nawet obozy im nie pomagają u siebie bo i tak dostają lanie
-
-
@Magic-89 Po dzisiejszej świetnej kolejce PAM znowu prowadzi z IDAS
-
@Dovco_HandF cóż to będą za emocje w ostatnich 3 kolejkach
-
-
@Magic-89 Nieco odrobili punktów. Emocje sięgają zenitu, a nawet wyżej .
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
@sniki26 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
Stan na dzis !!!
Niszczycie rywali
Wszystko dzięki mnie ,nie gram to i Husarya leje rywali
@Daroo933 wywalczył awans do finału IMP i zaczął prezentować formę jak nigdy wcześniej...Wrota bram kadry zostaną chyba otwarte
-
Puchar wędruje do Polish Warriors, jednak nawet zdobyty puchar nie rekompensuje fatalnej bitwy w moim wykonaniu, zupelnie nic mi nie wychodzilo w tym starciu, a to tylko takie maleńkie pocieszenie
-
PAM odnosi wielkie zwycięstwo. Pokonaliśmy grupę top 1 w rankingu dywizji, IDAS
@Dovco_HandF @Janex123 @kryminalksg @Lhundaeion wielkie dzięki za wspaniałą bitwę
Ostatnia kolejka:
Końcowa tabela:
Wynik końcowy:
Dzięki fantastycznej końcówce ligi, PAM wygrywa z IDAS. To była bardzo trudna bitwa, ale od początku wiedzieliśmy, że taka będzie. Udało nam się wygrać, mimo prowadzenia rywali przez większość bitwy i kompletnie nieudanego pucharu w naszym wykonaniu. Cóż mogę napisać, wszyscy spisali się fantastycznie. A PAM myślę, że zrobiło duży krok do przodu i przełamało pewną barierę.
Poziom bitwy był bardzo wysoki, co dobrze widać po statystykach.
W meczach ligowych było:
Aż 26 zwycięstw różnicą tylko 1 bramki,
9 zwycięstw różnicą 2 bramek,
3 zwycięstwa różnicą 3 bramek,
i 1 zwycięstwo różnicą 5 bramek, w skutek nie ustawienia jednej drużyny,
oraz padło 11 remisów.
Jak widać o każde zwycięstwo było bardzo trudno.Drużyny z najwyższymi wartościami osiągnęły poziom bagatela ponad 700-800 mln, a z najniższymi „tylko” powyżej 500 mln. Bitwy z takimi przyrostami toczą się już na wyższych szczeblach turniejów. Ja jeszcze chciałem spróbować złamać barierę 1 mld, ale się nie udało
Jak już wcześniej wspomniałem, puchar jest do zapomnienia. Nie odnieśliśmy w nim ani jednego zwycięstwa …
W sile jedenastek również byliśmy lepsi od rywala.
Tu macie jeszcze dwa wykresy:
I jeszcze na koniec, żeby zbytnio się nie rozluźniać. Pomimo naszych dwóch zwycięstw w grupie, nie mamy jeszcze zapewnionego awansu do kolejnej rundy. Musimy wygrać ostatnią bitwę z równie bardzo mocną grupą The Bulls, żeby być pewnym awansu.
-
@Magic-89 @Janex123 @kryminalksg @Lhundaeion to była czysta przyjemność uczestniczyć wraz z wami w tym thrillerze zakończonego happy endem dla PAM po zabójczym finiszu. Wygrywając dziś pokazaliśmy, że możemy wygrać z każdym, a nasza praca nad sobą w PAM przynosi ładne efekty .
-
22/22
Niestety ta bitwa bardzo źle nam poszła. Rywale odskoczyli kadrowo i mieli w niektórych meczach sporo farta. No cóż została nam tylko bitwa o honor
-
Gratulacje dla całej ekipy PAM @Dovco_HandF @Magic-89 @Lhundaeion @Janex123 @kryminalksg świetna bitwa i wyrastacie na czołową polską grupę a za jakiś czas może i na świecie
-
PAM... Gratulacje, bardzo dobra ekipa na rozkładzie. Systematycznie robicie progres, brawo
-
Husarya_PL 1619 vs GALÁCTICOS F.C. 814
Gratulacje przekonywującej wygranej H_PL
-
Group M
Polish Eagles Renacimiento Del Fénix
-
@Damiś27 Kolejna wygrana polskiej grupy w tych zawodach. Brawo Polish Eagles .
-
@Dovco_HandF Dla nas to 1 wygrana. Trafiliśmy do mega trudnej grupy. Wielu dobrych graczy czy reprezentantów swoich reprezentacji.
Walczymy do końca o awans do następnej rundy.