MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup)
-
@Lhundaeion said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
PS. Odblokuj lepiej tematy WCC i WNT, to będziesz tam miał wyniki wrzucane.
A co to? Szantaż? Nie ja te tematy zamykałem. Polska społeczność chciałaby znać wynik jednej z ostatnich bitew w starym systemie, ale oczywiście nikt nic nie musi. W całym OSM pozostały już tylko dwa otwarte wątki ze starym systemem bitewnym. To jeden z nich. Zobaczymy czy dotrwa do końca turnieju.
-
Półfinały za nami. Znamy już wyniki, Niestety, PAM nie sprostało po morderczej walce legendarnej grupie: Furia i zagra o 3 miejsce w tym ostatnim turnieju grupowym wg zasad Battlepedia:
W drugim z półfinałów padł wynik:
A Good Looking Imperium 1396:1044 Dynamis.Finał: A Good Looking Imperium vs Furia
Mecz o 3 miejsce: Polska Akademia Menadżerów vs Dynamis
Oba pojedynki już się rozpoczęły!
Na koniec podam oczywiście dla zainteresowanych wyniki obu finałów. -
PAM poległa w meczu o brąz, ale i tak wykręciła najlepszy wynik spośród wszystkich polskich grup uczestniczących kiedykolwiek na przestrzeni lat w rozgrywkach CCL/WCC. 9 miesięcy walki i dla jednych tylko, a dla innych aż c z w a r t e miejsce w tych rozgrywkach. Zdobyte doświadczenie: bezcenne.
I na koniec tabele od @Magic-89:
Wielkie brawa dla: @Magic-89 @Janex123 @Jibline @kryminalksg @Byku-Duma-Warmii za tą ostatnią bitwę! Wielkie brawa dla całej grupy Polska Akademia Menadżerów. -
@Dovco_HandF ten progres u @Jibline to pomyłka? Gratulacje dla PAM jak to mówią 4 miejsce najgorsze z możliwych ale cenna nauka na przyszłość. Pokazaliście się z świetnej strony jako czarny koń turnieju. W następnych edycjach każdy będzie obawiał się gry z wami. Jeszcze raz gratki, pozdro
-
@Dovco_HandF Brawa za walkę a kto wygrał bitwę w finale ?
-
@krystian16061994 said in MISTRZOSTWA ŚWIATA GRUP - WCC 2019/2020 (Topik dla polskich grup):
a kto wygrał bitwę w finale ?
Jak mnie poinformował mnie obecny szef PAM: @Magic-89: Furia wygrała dzięki walkowerowi. Gracze GLI postanowili zrezygnować i po pierwszej kolejce wyszli z ligi.
Tutaj jest ich wytłumaczenie dlaczego zrezygnowali:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/38721/crew-battle-ranking-discussion-comments/533
Kolejność więc wygląda tak:
- Furia, 2. Dynamis, 3. Polska Akademia Menadżerów. 4. A Good Looking Imperium (walkower w finale).
-
@Dovco_HandF czyli PAM jest brązowym medalistą MISTRZOSTW ŚWIATA PRZYPADKOWO ALE JEDNAK
-
Niestety nie @kryminalksg, to były moje pobożne życzenia powyżej. GLI nie zostało zdyskwalifikowane, poddało mecz, więc przegrało mecz o mistrzostwo w stosunku 1000:0.
- Furia, 2. A Good Looking Imperium (walkower w finale) 3. Dynamis, 4. Polska Akademia Menadżerów.
PAM dotarła do półfinału WCC 2019/2020 i z tego trzeba się cieszyć .
- Furia, 2. A Good Looking Imperium (walkower w finale) 3. Dynamis, 4. Polska Akademia Menadżerów.
-
Zamykamy nieaktywny temat od jakiegoś czasu
-