🌍 🏆 LM i LE - Europejskie Puchary 2019/20*2020/21
-
Wyniki LE
Ćwierćfinały
-
Wyniki LM:
Ćwierćfinały:
Manchester City - Olympique Lyon
RB Lipsk - Atletico Madryt
FC Barcelona - Bayern Monachium
Atalanta Bergamo - Paris Saint-Germain -
Według mnie te drużyny zagrają w półfinałach, a wy jak myślicie?
Manchester City
Atletico Madryt
Bayern Monachium
Atalanta Bergamo -
@Dovco_HandF A ja to widzę tak:
Manchester City - Olympique Lyon
RB Lipsk - Atletico Madryt
FC Barcelona - Bayern Monachium
Atalanta Bergamo - Paris Saint-GermainAczkolwiek w ostatniej parze chciałbym aby wygrała Atalanta i jest w stanie to zrobić jednak rozum podpowiada PSG.
-
Manchester City
Atletico Madryt
Bayern Monachium
Paris Saint-Germain
-
@Bartosz-Qrek said in LM i LE - Europejskie Puchary 2019/20:
Manchester City
Atletico Madryt
Bayern Monachium
Paris Saint-Germain
Tak samo myślę
-
@ToomAnyWays said in LM i LE - Europejskie Puchary 2019/20:
@Bartosz-Qrek said in LM i LE - Europejskie Puchary 2019/20:
Manchester City
Atletico Madryt
Bayern Monachium
Paris Saint-Germain
Tak samo myślę
Ja stawiam, że Atalanta zrobi niespodziankę i pyknie PSG w jednym meczu, rewanżu nie będzie
-
Półfinały LE:
-
Znamy pierwszego półfinalistę tegorocznej LM. PSG wygrywa z Atalantą 2-1, strzelając 2 gole w samej końcówce meczu.
-
@ToomAnyWays said in LM i LE - Europejskie Puchary 2019/20:
Znamy pierwszego półfinalistę tegorocznej LM. PSG wygrywa z Atalantą 2-1, strzelając 2 gole w samej końcówce meczu.
Zabrakło naprawdę nie wiele do sensacji, żeby Atalanta wygrała. No cóż, zgubił ich brak doświadczenia. Trzeba było postawić autobus w bramce, a nie grać otwartą piłkę. No i stało się. Krezusi pobili na sam koniec Kopciuszka.
-
@Dovco_HandF Też chciałem aby wygrała Atalanta ale tak jak pisałem, rozum podpowiadał PSG i tak się stało. Ale wielki szacun dla Atalanty bo zaszli bardzo daleko i w przyszłym sezonie mogą namieszać
-
A tutaj jednak się pomyliłem RB Lipsk w półfinale -
@Marcin6578 Przez chwilę myślałem, że będzie podobny scenariusz jak w meczu PSG z Atalantą, ale jednak Lipsk dał radę.
-
A dziś? Piszą, że to przedwczesny finał
L E W A N D O W S K I vs M E S S I
- Jeżeli Bayern nie wygra różnicą 2/3 bramek, to będę zawiedziony - napisał Zbigniew Boniek, prezes Polskiego Związku Piłki Nożnej na swoim profilu na Twitterze.
I ja uważam jak on. Marzy mi się powtórka z Realem i 4:0, ale jak będzie 3:2 dla Bayernu, też nie będę zawiedziony. Trzy bramki Lewego i dwie dla Messiego .
Bayern Monachium: Neuer – Kimmich, Boateng, Alaba, Davies – Gnabry, Goretzka, Thiago, Mueller, Perisić – Lewandowski
FC Barcelona: ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – de Jong, Busquets, Roberto, Vidal – Messi, Suarez
-
Tego chyba nikt się nie spodziewał
-
@ToomAnyWays Koncert całej drużyny Bayernu i koniec starej Bracelony
-
@ToomAnyWays Po prostu masakra
-
Edycja niespodzianek
-
@ToomAnyWays Życzyłbym sobie finał Lyon-RB Lipsk jednak Bayern wydaje się nie do zatrzymania i przewiduję że będzie niemiecki finał w tym roku
-
@Marcin6578 Też obstawiam Lipsk vs Monachium w finale