Ranking Krajowy?
-
@Michal_ACM
że spadłem w dół to mnie nie dziwi, bo na początku mi wersja 3.0 nie przypadła do gustu miałem słabe wyniki a i dużo czasu zostawiałem główne konto wolne....no ale nie byłem w tym sam przecież nikt nie notował od razu takich wyników punktowych jak na starej wersji.
Ale ta przepaść jest ogromna ile ja już mam straty 20 tys do lidera polskiego rankingu.....wiem że się usuwają pkt od końca ale ten najważniejszy okres gdzie do rankingu wlicza się 100 % uzyskanych pkt za ligę to teraz w moim przypadku głównie ligi z okresu gdzie zbierałem pkt do Mistrzostw Świata. Usuwają mi się słabsze wyniki. Druga sprawa że spadłem w rankingu jeszcze bardziej jak zacząłem właśnie notować dobre wyniki na nowej wersji ..... -
@Przemek-Kaszti Teraz więcej menadżerów punktuje niż wcześniej. Wziąłeś to pod uwagę? Praktycznie to... wszyscy, a wcześniej nieliczna tylko grupa posiadająca bilety .
-
Jakbym w ogole nie gral przez pol roku to moze i by do mojego poziomu sie pkt zblizyli...ale tak nie bylo
-
Był z tym bugiem duży błąd. Był, bo już go zdiagnozowano i wyeliminowano :thumbsup_tone1:.