TRANSFER LİSTESİNDE KİŞİYE ÖZEL OYUNCU
-
Arkadaşlar iyi günler oyunu bırakmıştım, uzun zaman sonra tekrar başladım size bir sorum olacak. Transfer listesinin en üstünde size özel indirim adı altında değerinden oyuncu satılıyormuş. Bir arkadaşım söyledi ara sıra böyle teklif geliyor dedi sadece sen görebiliyorsun dedi. Eskiden böyle bir durum yoktu ve ben mevcut ligte sürekli transfer listesini kontrol ederek oynamama rağmen daha hiç bana böyle bir teklif sunulmadı. Buna birisi bir açıklama getirebilir mi nedir ne değildir neye göre geliyor bu oyuncular? İyi akşamlar
-
@DirkAdvocaatBey özel teklif geliyor fakat ne zaman, hangi mevki oyuncusu ve de değeri ne kadar bunlar kişinin şansına. Yani belki bugün hiç ihtiyacın olmayan bölgeye üstelik de yaşlı bi oyuncu özel teklifle sunulabilir sana. Üstelik bazen sunulmasına rağmen kaçırdığın zaman da oluyor, çünkü bu teklifin 5 saat süresi var. 5 saat içinde aldın aldın alamadın o teklif gider. Başka teklif de dediğim gibi ne zaman gelir beli değil. Bu tekliflerde işine yaramayan oyuncu olursa sadece alıp 2.5 katına satarak baya kar edebilirsin
-
Aynen öyle, katılıyorum sana. Valla gündüz 5 saat arayla girmediğim hiç olmuyor fix bakıyorum yani anca gece ben yatarken gelip gidiyor olma ihtimalı var. Ordan gelecek her türlü oyuncuyu alırım ben 2.5 katına da satarım en kötü ihtimal kar ederim. Arkadaşa 2 kez gelmiş bana daha hiç gelmedi şaşırdım özelliği de bilmiyordum bir sorayım dedim, cevap için teşekkürler
-
@Bayram-Karakuş said in TRANSFER LİSTESİNDE KİŞİYE ÖZEL OYUNCU:
@DirkAdvocaatBey özel teklif geliyor fakat ne zaman, hangi mevki oyuncusu ve de değeri ne kadar bunlar kişinin şansına. Yani belki bugün hiç ihtiyacın olmayan bölgeye üstelik de yaşlı bi oyuncu özel teklifle sunulabilir sana. Üstelik bazen sunulmasına rağmen kaçırdığın zaman da oluyor, çünkü bu teklifin 5 saat süresi var. 5 saat içinde aldın aldın alamadın o teklif gider. Başka teklif de dediğim gibi ne zaman gelir beli değil. Bu tekliflerde işine yaramayan oyuncu olursa sadece alıp 2.5 katına satarak baya kar edebilirsin