Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
Ty normalny jesteś ile można o tym pisać napisałeś swoje i wystarczy czekamy na odpowiedź. A jakby Marcini 10 meczy wcześniej się nie ustawił bo zapomniał to też byś tak dymił .to już czwarty dzień gdzie o tym piszesz mamy Polski staw i oni zdecydują i tyle zgłosiłeś powinno ci to wystarczyć a nie jątrzyć płaczesz rozdrabniasz się na części pierwsze.
-
Jak chcesz komuś zwracać uwagę, to kolegom z Twojej grupy, jak oni się wtrącają to Ci jakoś nie przeszkadza a jakbyś teraz nie zauważył to rozmawiam z Wojtkiem a nie z Tobą. A po drugie będę sobie o tym pisał ile będę chciał. Nie interesuje mnie 10 meczy wstecz tylko ten jeden konkretny .... i nie zarzucaj mi, że jestem nienormalny tylko ucz uczciwości graczy swojej grupy.
-
@beyah1985 wszyscy co znają Marcina wiedzą że nigdy nie oszukiwał i ty też go znasz także takie pieprzenie nie wiem po co i na co jest komu potrzebne chłopak naprawdę się nie ustawił bo miał urodziny i nie zrobil tego specjalnie. Jak będzie potrzeba to zostanie ukarany i tyle.
-
Tak samo jak Ty uważasz, że to był przypadek, ja uważam że to było celowe zagranie. I ty masz prawo do swojej opinii a ja do swojej.
W taki razie jak nie pasuje częstotliwość moich wpisów w tym okienku to proszę założyć na nie żółtą kłódkę bo ja odpiszę na każdy post który jest kierowany do mnie .....
.... i jeszcze jedno Marcin, dobrze wiesz jaki Twoi zawodnicy mają stosunek do personelu zarządzającego OSM i po jakiej kłótni z nimi ja odszedłem z HPL .... i tylko dlatego ta sprawa jest dla mnie święta i więcej proszę Cię negować mojej poczytalności bo normalni ludzie nie przejdą obojętni koło obłudy.
I POWTARZAM: JEŻELI NIE CHCECIE JUŻ WIĘCEJ CZYTAĆ MOICH WPISÓW, PROSZĘ DO MNIE NIE PISAĆ LUB ZAMKNĄĆ TĘ SEKCJĘ DLA POSTRONNYCH WPISÓW!
-
Częstotliwość wpisów nie ma nic do rzeczy. Jest to forum dyskusyjne i jeżeli ktoś chce wrazić swoje zdanie ma do tego prawo natomiast jeżeli chce popisać z drugą osobą powinien utworzyć z nią czat. Krótka wymiana zdań nie robi dla nas żadnego problemu.
Takie kłótnie jak ta wynika z faktu, że jesteście przepełnieni agresją i nienawiścią. Tak dzieje się od bardzo dawna. Dlatego też jaką decyzję nie podjęliśmy zawsze była negowana przez jedną ze stron. Jesteście po prostu tym tak zaślepieni, że od razu żądacie czyjejś głowy zapominając przy tym, że musicie postępować według procedur.
-
ZAPRASZAM W TAKIM RAZIE WSZYSTKICH KTÓRZY UWAŻAJĄ, ŻE JESTEM NIENORMALNY, LUB ZA DUŻO TU PISZĘ, LUB NIE MAM RACJI LUB CO SOBIE TAM O TEJ SPRAWIE MYŚLĄ DO PRYWATNEJ ROZMOWY.PROSZĘ RÓWNIEŻ NIE TAGOWAĆ WPISÓW NA TYM FORUM MOIM NICKIEM PONIEWAŻ OD TERAZ NIE REAGUJĘ NA ŻADEN WPIS DOTYCZĄCY W/W SPRAWY.
-
KOMUNIKAT ORGANIZATORA
Po rozpoznaniu sprawy przez Polski Personel OSM w sprawie ostatniego meczu pomiędzy @Rusewicz a @Mati-Colchoner, który między innymi mógł decydować i faktycznie zadecydował o tym, kto zdobędzie Mistrzostwo Polski 2019 stwierdzamy, że oskarżony o poddanie meczu sam przyznał, że źle się ustawił w tym arcyważnym meczu dla końcowego układu tabeli. W związku z tym, umyślnie czy nie - zawsze w przypadku poddania - kara się należy. Wszyscy się w tym względzie zgadzamy w 100%. Kwestią pozostaje wielkość kary. I tu ciężko nam było dojść do porozumienia (jak zawsze). Ostatecznie, postanowiliśmy utrzymać w mocy końcowe wyniki i wszystkie wyniki z udziałem @Rusewicz w MP 2019. Jednak jego samego dyskwalifikujemy z MP 2019 za nieumyślne spowodowanie tego zdarzenia i wymazujemy z finałowej tabeli, co zmusi go do gry od eliminacji, czyli 2 rundy w następnych MP, o ile do nich przystąpi. Jednocześnie apelujemy do wszystkich menadżerów, aby w duchu fair play ustawiali się właściwie jak najszybciej do gry z przeciwnikiem, a nie zostawiali tego do ostatniej chwili, aby uniknąć takich zdarzeń w przyszłości. Nigdy nie zdarzy się tak, żebyśmy kogoś nie ukarali, jeśli dojdzie do nieumyślnego poddania meczu, wynikającego z... tysiąca różnych powodów, jakie mogą się pojawić, a związane z naszym życiem w realu. Jesteśmy w stanie zrozumieć logikę tłumaczeń, o ile ktoś jak @Rusewicz ma godność przyznać się publicznie do błędu.
Prosimy o zaakceptowanie naszej decyzji i uspokojenie nastrojów na forum. Są święta, radujmy się w gronie rodzinnym. Te zawody to już historia, za rok kolejne mistrzostwa i czas do rewanżów.Wesołych Świąt!
Końcowa tabela Mistrzostw Polski OSM 2019:
-
@Dovco_HandF Cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Wesołych Świąt
-
brawo @Mati-Colchoner zwycięstwa
brawo @piotras231 4 miejsca -
@Rusewicz chciałem tylko powiedzieć, że jeśli naprawdę zrobiłeś tak przez przypadek, to przepraszam.
-
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
@borynos najgorsze w tym wszystkim jest to, że te same osoby które teraz krzyczą " niewinny! pomylił się! nic się nie stało! można grać długie podania do 451 " !!! itp, podczas błędu @Damiś27 w MPP 2019 krzyczały : kara!, czemu tak długo personel nie kara!!! ukarać! takie błędy nie powinny się zdarzać!. A miedzy czasie, zarzucają personelowi OSM, brak konsekwencji, stronniczość i blokowanie wszelkiego inicjatyw osób postronnych. Więc też jestem ciekawy jak to się skończy trzymając w pamięci te wszystkie akcje które tu przeżyłem w samym tylko 2019 roku
Doładnie, widocznie są mniej lubiani i bardziej lubiani. Ano tak to już jest
-
@maloba said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Widze nic sie nie zmienilo co turniej to wałki lecą
No taka to już ludzka natura.
-
@Mati-Colchoner gratuluje zwycięstwa
-
NAGRODY
The final league:
I.»1000 monet szefa @Mati-Colchoner
II.»500 monet szefa @beyah1985
III.»250 monet szefa @Dovco_HandF
2 round (semifinals)- league winners:
Group I @martin343 500 BCs
Group J @piotras231 500 BCs
Group K @Kamson73 500 BCs
Group L @Dovco_HandF 500 BCs@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
1 round - league winners:
Group A @Szeregowiec 250 BCs
Group B @gremlin87 250 BCs
Group C @Damiś27 250 BCs
Group D @Xydron 250 BCs
Group E @Bartmanho 250 BCs
Group F @Stefan-Joptwojmać 250 BCs
Group G @RTS1910_FCS 250 BCs
Group H @kryminalksg 250 BCshttps://forum.onlinesoccermanager.com/topic/45361/indywidualne-mistrzostwa-polski-2019/197?page=10
@beyah1985 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Dodatkowe nagrody to:
» Najlepsza niespodzianka tego wydarzenia - menadżer, który miał niesamowity występ i tego też nie oczekiwano, krótko mówiąc/pisząc: dobre miejsce w debiucie >> 100 BC @piotras231
» Najlepszy aktywny i kreatywny menedżer na forum w tym wydarzeniu >> 100 BCs @beyah1985
» Najlepsza wartość klubu w finałowej lidze >> 100 BCs @Mati-Colchoner -
Dziękuję za wyróżnienie
-
@piotras231 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Dziękuję za wyróżnienie
Jesteśmy wszyscy pod wrażeniem twojego fantastycznego występu w MP 2019 .
-
Dobra, dość tych cukierków;) ale faktycznie, udane IMP i w sumie cały rok
-
@Dovco_HandF fajne nagrody to się ceni, brawo za ogarniecie Jurek