Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019
-
@martin343 ja dostałem 3 czerwa w 3 z 5 spotkań z rzędu, każde przed 10 minutą I na 5 spotkań za każdym razem miałem minimum 2 graczy wykartkowanych (bezpośrednia i przerwa za 3 zółte)
-
@Stefan-Joptwojmać napisałem "ktoś" bo miejsca od 4 do 6 miały po 38 punktów a teraz już spokojnie gratulację dla @martin343
-
-
@Damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Wprawdzie nie ma to większego znaczenia , ale gwoli ścisłości to gucioman zajął 6 miejsce w grupie B , a tabela powinna zdaje się uwzględniać graczy którzy zajęli 5-te miejsca w swoich grupach ?
-
@Cezarro Masz rację. Już nie robiłem swojego podsumowania, bo zrobił go @beyah1985.
Nie spojrzałem, że w jego podsumowaniu są 2 grupy z 21 meczami. (Grupy B i G)
Sprawdzę i poprawie -
@beyah1985 Nie ma sprawy. Ważne że sprawa wyjaśniona. Dobra robota
Grupa B po - 22 kolejkach
Grupa G po - 22 kolejkach
-
@huzar-shakir Zaczynamy w poniedziałek. Już o tym jakiś czas temu pisałem.
Pewnie nie zauważyłeś
@Damiś27 said in Indywidualne Mistrzostwa Polski 2019:
Start: 14.10.2019 (poniedziałek) - Półfinały (Runda 2) Indywidualnych Mistrzostw Polski 2019
-
Losowanie też będzie dzisiaj. Myślę, że do 22 powinno być na YT. Link będzie w poście.
edit. raczej do 23.00
-
Koszyki w Półfinale - Runda 2
W koszykach zostali ukryci założyciele lig (PM) , dlatego żeby nie zostali rozlosowanie 2 razy Ci sami gracze
-
-
Start: 14.10.2019 (poniedziałek) - Półfinały (Runda 2) Indywidualnych Mistrzostw Polski 2019
Nazwa: MP 2019 - Półfinał - Grupa I lub J lub K lub L
Moderatorzy: @Didierluk - Grupa I / @tristan1982 - Grupa J / @konix1982 - Grupa K / @Stefan-Joptwojmać - grupa L
Ligę trzeba założyć między 19.30, a 21:30 w dniu 14.10.2019 (w razie problemów poinformować organizatorów i graczy)
Dane do założenia ligi:
-
@Marcin6578 LIKE
-
Grupa J wydaje mi się najmocniejsza, ale biorąc pod uwagę, że w grupie L znalazło się 4 z 8 zwycięzców lig daje do myślenia:P
-
@Stefan-Joptwojmać Będzie ciekawie, Grupa J i L, to mogłyby być finały gdyby losowanie potoczyło się inaczej . Zresztą, na tym poziomie już nie ma przypadkowych grajków.