WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM)
-
Cześć wszystkim,
Chciałbym poinformować, że jestem zmuszony opuścić organizację WNT.To dla mnie trudna decyzja. Spędziłem wiele godzin, organizując ten turniej, a nawet ratując go przed upadkiem.
Chciałbym podziękować wszystkim osobom z którymi zorganizowałem WNT. Chciałbym również podziękować osobom z którymi tworzyłem inne turnieje na podstawie starego systemu bitewnego.
Największą nagrodą, którą organizator może otrzymać, są gratulacje od uczestników lub gdy czekają na kolejną edycję turnieju.
Chciałbym podziękować wszystkim, którzy uczestniczyli w tych turniejach.Jest taki moment w życiu, kiedy musisz wybrać coś lub rozpoznać coś, co jest ważniejsze.
Najważniejsze funkcje w OSM to dla mnie: Moderator Polskiej Grupy Polish Eagles i Moderator Forum Polskiego.
To moja decyzja ze względu na zmianę zasad OSM, ale także z powodu zbyt wielu obowiązków w życiu prywatnym i zawodowym.
Mam nadzieję, że rozumiesz moją decyzję.Życzę wszystkim dobrej zabawy w OSM.
-
@Dovco_HandF na razie idzie nam bardzo dobrze. Oby tak do końca.
-
Półmetek i 11 kolejka - brawo @huzar-shakir i @ToomAnyWays, u mnie pech, pomimo czerwonej kartki i lepszych statystyk mecz w plecy. U rywali nieudane poddanie. Teraz cel jest tylko jeden - dowieźć wygraną do końca ligi (tabela z wynikami jutro).
-
Tabelka po rundzie jesiennej
-
Wynik jest bardzo dobry i uwzględnia już punkty za puchar:
-
Niby dobra kolejka rywali, ale różnica punktowa zwiększa się na naszą korzyść, dzięki jednemu ciekawemu ruchowi, co widać w wynikach:
A oto wyniki:
-
Rywale odrobili sporo punktów, ale nasza sytuacja jest nadal dobra - jesteśmy przyczajeni jak latające sztylety na z góry upatrzonych pozycjach:
-
Trwa zacięta walka"
-
Nadal trzymamy ich na bezpieczny dystans:
-
Półfinały we własnym gronie, bez Meksyku:
-
Nasz przewaga nad Meksykiem jeszcze wzrosła. Super-mecz w wykonaniu @tristan1982!
-
@Dovco_HandF @tristan1982 gra fantastyczną bitwę
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF dzięki trochę szczęście dopisało w trzech ostatnich meczach z rywalami, że pomimo obozów z ich strony udało się wyjść zwycięsko
-
Dziś @Marcin6578 wygrał niezwykle ważny mecz dla układu tabeli. Urwane punkty ich liderowi przeze mnie oraz remis na wyjeździe @ToomAnyWays, a także dobre poddanie w wykonaniu @tristan1982 vs @huzar-shakir sprawia, że... ten świetny rywal jest w szoku. Ta drużyna nie może przegrać tej bitwy
W progresie też wygrywamy:
-
Mnie załatwił obóz, choć statystyki były na remis. U rywali padaka z poddaniem. @tristan1982 zdobywa już po tej kolejce statuetkę MVP bitwy Polska vs Meksyk, to taki nasz Robert Lewandowski. @Marcin6578 rozwala system na wyjeździe. @ToomAnyWays vs @huzar-shakir dobre poddanie. Nasza przewaga wzrasta.
-
-
Ładnie to wygląda, mocna ekipa zaprawiona w bojach. @Dovco_HandF stworzyłeś potwora
-
@Stefan-Joptwojmać said in WNT 2019/2020 (Reprezentacja Polski OSM):
@Dovco_HandF stworzyłeś potwora
I meksykańskie narodowe danie: nachos z chili con carne zakrapiane tequilą, im nie pomogło w tej bitwie .
-
Dziś wszystko się rozstrzygnie
-
Kontynuujemy marsz po zwycięstwo z Meksykiem w pierwszej bitwie WNT 2019/2020:
Dziś kapitalnie zagrali @huzar-shakir i @Marcin6578