Crew Cup World Edition (Polska wersja językowa)
-
Kontynuacja światowej edycji turnieju rozgrywanego w Premier League:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/47921/authorized-crew-cup-world-edition?page=1
Topik do dyskusji o turnieju i wymianie poglądów dla polskich menadżerów . -
Tabele z udziałem polskich grup występujących w turnieju
-
@huzar-shakir Nie najgorzej
-
Zbliżamy się mu końcowi
-
@huzar-shakir I oby tak do końca już pozostało
-
Ciekawa sprawa,o której pisałem organizatorom.Nie mamy największej ilości punktów zdobytych a prowadzimy w rozgrywkach
-
@huzar-shakir Fajne rozgrywki, ale jeśli chodzi o organizację, to jest kilka niedociągnięć
-
@Mati-Colchoner said in Crew Cup World Edition (Polska wersja językowa):
@huzar-shakir Fajne rozgrywki, ale jeśli chodzi o organizację, to jest kilka niedociągnięć
Nie wgłębiałem się w system liczenia punktów, ale same rozgrywki to ciekawa zabawa.
-
Od początku, pierwszej edycji są zawirowania,regulamin niby jest zrozumiały, a jednak nie dla wszystkich do końca.Przerwy między rozgrywkami też są długie,ale należy przyznać jedno-jest z kim rywalizować,a to najważniejsze
-
@huzar-shakir Dokładnie, jest z kim rywalizować... powiem szczerze, że jestem zaskoczony na + bo co kolejkę nie wiadomo co się wydarzy
-
-
Husarya na koniec na pewno będzie w pierwszej dwójce, która zapewni sobię awans.
-
Końcowa tabela
Grupa Husarya nokautuje rywali.Każdy z moich kompanów @Bartosz-Qrek @nocnyneon @stb411 (ten mnie na koniec rozbił ) wykonał ponad cel.
Robota wykonana jak należy ,zaś nagrodą za to jest awans do Dywizji 2 -
Polish Legends gratuluję awansu do Dywizji 2
-
Grupa Husarya_PL też wywalczyła awans do Dywizji 2
-
Nie znalazłem jeszcze końcowej tabeli z udziałem grupy PAM,ale akademicy z tego co widziałem wczoraj też awansowali ,tyle że do Dywizji 4.Graty.
-
@huzar-shakir Ciekawa grupa
Division 2A:
( ) The OSM Masters
( ) Le Staff Discount
( ) Revenge
(x) Polish Legends
( ) Husarya_PL -
Dwie Polskie ekipy ba zapleczu rozgrywek elitarnych.Teraz przydałoby się...nie spaść z powrotem do 3 Dywizji
-
@huzar-shakir said in Crew Cup World Edition (Polska wersja językowa):
Nie znalazłem jeszcze końcowej tabeli z udziałem grupy PAM,ale akademicy z tego co widziałem wczoraj też awansowali ,tyle że do Dywizji 4.Graty.
To był debiut PAM w tej imprezie .
-
Gdyby ktoś zapomniał rozgrywkach
scription: Thursday 21 November
Deadline Inscription: Sunday 5 January, 23:59.
Draw: Monday 6 January
Deadline line up: Sunday 19 January, 23.59
League start date: Monday 20 January, 22:00 - 00:30