Voetbal: De Nederlandse competities • Er zijn zat seizoenen dat je kan discussiëren wie er de beste was etc.

  Maar dat je nu je hart laat spreken in plaats van objectief te kijken is hier wel heel erg duidelijk natuulijk.

  Ajax pakt de dubbel en halve finale CL waar ze zelf bijna de finale hadden gehaald.
  Nee dit jaar was Ajax gewoon veruit de beste come on, iedereen die nu anders beweert is niet objectief. simple as that. • @dave-jansen_nl Als ik naar hun spel moet kijken, oke dan verdienen ze het misschien.
  Alleen, als ik kijk naar de stand qua doelpunten, Had die verschil van 14 Doelsaldo een heeel stuk lager geweest zijn. Sterke nog, had ajax Überhaupt eerste gestaan?

  Dat ajax ver in de CL is gekomen, dat kan PSV ook. ajax speelde in de groepsfase tegen Benfica, AEK Athene en tegen een Niet in vormde Bayern München. PSV tegen de sterke FC Barcelona.
  En ook Tegen Tottenham en Inter. Die allemaal in vorm waren. Logisch dat ajax door gaat en PSV niet.
  PSV kan ook winnen van Real Madrid met 7 dagen rust terwijl hun tegenstander 2 zware klappen moest ontvangen. En dat kunnen ze ook tegen Tottenham. • De VAR is gekomen om het voetbal eerlijker te maken, Alleen heeft de KNVB het alleen maar voordeliger gemaakt voor ajax. • @yassin-mansousri_nl

  Als je los kijk van wie het meeste geluk heb gehad en wie het meeste pech moet je toch ook in zien dat Ajax Nederland voetbal les heb gegeven. • @yassin-mansousri_nl said in Voetbal: De Nederlandse competities:

  De VAR is gekomen om het voetbal eerlijker te maken, Alleen heeft de KNVB het alleen maar voordeliger gemaakt voor ajax.

  kijk hier kan je een mening over hebben en kan je best over discussiëren maar op bovenstaande waar je zegt dat Ajax minder doelpunten had en of we überhaupt eerste hadden gestaan is het natuurlijk makkelijk te beantwoorden. Ja Ajax had ook dan gewoon bovenaan gestaan zoals je zag en ook de doelpunten waren gewoon in het voordeel van Ajax.

  Dat PSV net zo ver als Ajax kon komen is al helemaal onzin, PSV had er tegen een Juve of Real uitgelegen dat durf ik wel te stellen, maar goed dat zijn als als berichten.

  Punt is Ajax is dit seizoen veruit de beste gebleken en zonder de VAR hadden we dus eigenlijk een oneerlijke nummer 1 gehad want dan had PSV dus eerste gestaan volgens jouw wat dus betekend dat PSV alleen kan winnen met de hulp van de KNVB. nu met de VAR was dat alleen niet mogelijk dus staat de terechte nummer 1 op 1, toch goed voor het voetbal?

 • @yassin-mansousri_nl said in Voetbal: De Nederlandse competities:

  Dat ajax ver in de CL is gekomen, dat kan PSV ook. ajax speelde in de groepsfase tegen Benfica, AEK Athene en tegen een Niet in vormde Bayern München. PSV tegen de sterke FC Barcelona.
  En ook Tegen Tottenham en Inter. Die allemaal in vorm waren. Logisch dat ajax door gaat en PSV niet.

  Het verschil is niet alleen dat Ajax doorging in de CL en PSV niet.

  Het seizoen van PSV had namelijk best mooi kunnen zijn als ze 3e werden in de CL poule en dan in de EL 2 of 3 rondes hadden overleefd.

  Ze legden het alleen af tegen Inter, een team dat in de serie a een puntje of 25 minder heeft gepakt dan het team dat wij later hebben uitgeschakeld. • @sirclitjeslikker_nl denk dat het dan ook wel aardig om te benoemen is dat Handanovic rood had moeten hebben omdat ie Lozano (toch?) vol vloerde en Icardi een buitenspelgoal maakt, maar goed.

  Niet dat PSV zover als Ajax had kunnen komen, dat is een unieke prestatie. Maar ik denk dat het best redelijk is om te zeggen dat PSV een goede kans had gehad om in ieder geval de knock-out fase te behalen als we teams troffen die tegen ons meer uit vorm waren, zeker als je nagaat dat wij toen nog wel in vorm waren. Of überhaupt de kwaliteit van de poule. 1 finalist, 1 halve finalist en Inter in je poule hebben is gewoon van de zotten en ziek ongelukkig • @jacco-de-jong_nl haha hey Jacco, lang geleden, jij moet inmiddels volwassen zijn of niet XD

  PSV is overigens niks, Ajax is de shit.

  Groetjes Yannick • @sirclitjeslikker_nl ja hier kan ik niet tegen op vrees ik


 • Moderator NL

  Nieuwe tijden, nieuwe regels, nieuwe technologie.

  Met een VAR voelen veel clubs zich bestolen, zonder VAR was dit net hetzelfde.