MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
U mnie też jedna osoba podniosła wartość kadry już o 17 mln...
-
@ToomAnyWays teraz dostana kilka punktow w plecy, wyjda z grupy i beda mieli przewage w nastepnej rundzie. To powinna byc dyskwalifikacja.
-
To jest bardzo nie na miejscu zachowanie tych menadżerów. Regulamin to regulamin. Obawiam się że punkty karne mogę i tak nic nie dać. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby np pozbawienie możliwości wzięcia udziału pary, [w której gracz (lub dwóch graczy) trenuje zawodników lub buduje stadion], w dalszych rundach turnieju jeśliby dana para znalazła się na miejscu premiowanym awansem bo mogą zdarzyć się sytuacje że np pary grające uczciwie będą w sumie mieć mniej punktów i nie awansują do następnej rundy a te które oszukują mogą przejść dalej mimo tych ujemnych punktów. Takie wykluczenie z turnieju w moim mniemaniu bardziej przemówi do rozumu oszustom
-
@Janex123 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
To jest bardzo nie na miejscu zachowanie tych menadżerów. Regulamin to regulamin. Obawiam się że punkty karne mogę i tak nic nie dać. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby np pozbawienie możliwości wzięcia udziału pary, [w której gracz (lub dwóch graczy) trenuje zawodników lub buduje stadion], w dalszych rundach turnieju jeśliby dana para znalazła się na miejscu premiowanym awansem bo mogą zdarzyć się sytuacje że np pary grające uczciwie będą w sumie mieć mniej punktów i nie awansują do następnej rundy a te które oszukują mogą przejść dalej mimo tych ujemnych punktów. Takie wykluczenie z turnieju w moim mniemaniu bardziej przemówi do rozumu oszustom
Pisałem to i nie zauważyłem że już wyżej @Kamieñ22 i @ToomAnyWays to samo pisali
-
Chciałbym złożyć zażalenie. Nie dość, że mamy grupie masę finalistów IMP, zeszłorocznego MPP, zawodników wciąż grających w obecnym WCC, to na dodatek u nas w grupie jeszcze nikt nie dostał karnych punktów
-
@Ochowiak W takim przypadku zostanie jedna grupa (B)12/12, a reszta 10/12, lub jak wolisz "para bootów"
-
@Lhundaeion said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Chciałbym złożyć zażalenie. Nie dość, że mamy grupie masę finalistów IMP, zeszłorocznego MPP, zawodników wciąż grających w obecnym WCC, to na dodatek u nas w grupie jeszcze nikt nie dostał karnych punktów
W 100% się z Tobą zgadzam chyba nam wyszła taka trochę grupa śmierci
-
W grupie C gdzie gra @BadBrains/ @mr.Ciacho ten drugi przestał się logować od 5 lutego. Jeśli można to jego zastępstwo chciałbym zgłosić @wawrusiewicz1 . Jeśli organizatorzy się zgadzają na taką wymiane to niech moderator tej ligi wyśle mu zaproszenie do ligi
-
@krystian16061994 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
W grupie C gdzie gra @BadBrains/ @mr.Ciacho ten drugi przestał się logować od 5 lutego. Jeśli można to jego zastępstwo chciałbym zgłosić @wawrusiewicz1 . Jeśli organizatorzy się zgadzają na taką wymiane to niech moderator tej ligi wyśle mu zaproszenie do ligi
Jeszcze ligi nie ruszyły także w takiej sytuacji może dołączyć do pary
-
@Marcin6578 Świrecki tez się rozpędził nie wiem czy go 8-0 dobiło na koniec turnieju pw ze taki desperat ale skoro zwraca mu kolega uwage ,on mowi ze nie czytal regulaminu przeprasza , i dalej podnosi wartosci to jest to dla mnie kretynizm ktory powinno sie z miejsca tępic i dyskwalifikowac tyle w temacie xd
-
W grupie L wszyscy menadżerowie doszli a jeśli chodzi o kary to 1 punkt karny dla Lukasyyy123 i 2 punkty karne dla Rafał Sekuła obaj za trening graczy i raczej nic sie nie zmieni bo wszyscy teraz przestrzegają regulaminu .
-
@Babaduk-Sarri u mnie w grupie jest podobny gościu - Michał Krzyżak, który też zaczął trenować na początku. Jak mu zwróciłem uwagę to przestał, ale widzę, że dzisiaj znowu podniósł wartość... Strasznie wkurza taka gra nie fair, szczególnie, że dobrze wie co robi.