MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
@kryminalksg haha, nie zwrocilem uwagi na to
-
@Halit007 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Był jakiś limit doświadczenia do startu w mpp?? Bo widzę, że niektórzy chyba nir powinni startować w tym "prestiżowym" wydarzeniu
Jaki lvl proponujesz?:D
-
U mnie też jedna osoba podniosła wartość kadry już o 17 mln...
-
@ToomAnyWays teraz dostana kilka punktow w plecy, wyjda z grupy i beda mieli przewage w nastepnej rundzie. To powinna byc dyskwalifikacja.
-
To jest bardzo nie na miejscu zachowanie tych menadżerów. Regulamin to regulamin. Obawiam się że punkty karne mogę i tak nic nie dać. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby np pozbawienie możliwości wzięcia udziału pary, [w której gracz (lub dwóch graczy) trenuje zawodników lub buduje stadion], w dalszych rundach turnieju jeśliby dana para znalazła się na miejscu premiowanym awansem bo mogą zdarzyć się sytuacje że np pary grające uczciwie będą w sumie mieć mniej punktów i nie awansują do następnej rundy a te które oszukują mogą przejść dalej mimo tych ujemnych punktów. Takie wykluczenie z turnieju w moim mniemaniu bardziej przemówi do rozumu oszustom
-
@Janex123 said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
To jest bardzo nie na miejscu zachowanie tych menadżerów. Regulamin to regulamin. Obawiam się że punkty karne mogę i tak nic nie dać. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem byłoby np pozbawienie możliwości wzięcia udziału pary, [w której gracz (lub dwóch graczy) trenuje zawodników lub buduje stadion], w dalszych rundach turnieju jeśliby dana para znalazła się na miejscu premiowanym awansem bo mogą zdarzyć się sytuacje że np pary grające uczciwie będą w sumie mieć mniej punktów i nie awansują do następnej rundy a te które oszukują mogą przejść dalej mimo tych ujemnych punktów. Takie wykluczenie z turnieju w moim mniemaniu bardziej przemówi do rozumu oszustom
Pisałem to i nie zauważyłem że już wyżej @Kamieñ22 i @ToomAnyWays to samo pisali
-
Chciałbym złożyć zażalenie. Nie dość, że mamy grupie masę finalistów IMP, zeszłorocznego MPP, zawodników wciąż grających w obecnym WCC, to na dodatek u nas w grupie jeszcze nikt nie dostał karnych punktów
-
@Ochowiak W takim przypadku zostanie jedna grupa (B)12/12, a reszta 10/12, lub jak wolisz "para bootów"
-
@Lhundaeion said in MPP 2020 || D Y S K U S J A ||:
Chciałbym złożyć zażalenie. Nie dość, że mamy grupie masę finalistów IMP, zeszłorocznego MPP, zawodników wciąż grających w obecnym WCC, to na dodatek u nas w grupie jeszcze nikt nie dostał karnych punktów
W 100% się z Tobą zgadzam chyba nam wyszła taka trochę grupa śmierci
-
W grupie C gdzie gra @BadBrains/ @mr.Ciacho ten drugi przestał się logować od 5 lutego. Jeśli można to jego zastępstwo chciałbym zgłosić @wawrusiewicz1 . Jeśli organizatorzy się zgadzają na taką wymiane to niech moderator tej ligi wyśle mu zaproszenie do ligi