MPP 2020 || D Y S K U S J A i W Y N I K I ||
-
-
Przedostatnia kolejka u nas:
-
-
Ostatnia kolejka w naszej grupie więc korzystając z okazji chciałbym pogratulowac parze @Bartmanho i @JohnDerko swietnie graliście . Mojemu koledze z pary @Nawałka_57 świetnie grałeś a ja tak sobie . Za 3 miejsce parze @marekburzyk i @NorsONE brawo wywalczyliście awans zasłużenie oraz za walkę do końca mimo ze juz nie mieli szans na awans parom @dpiotrowski218 i @Maciej90 a także parze @Lukasyyy123 i @Rafał Sekuła .
-
Rozgrywki w Grupie A zakończone. W następnej rundzie MPP meldują się: @mordaf&@Pansushe, @Byku-Duma-Warmii&@Szeregowiec oraz @KomendaNuta&@Ochowiak. Gratulacje również dla pozostałych uczestników za walkę do końca!
Ostatnia kolejka, tabela ligowa oraz tabela par:
-
Brawa dla @Picia2407
Gratuluje Awansu i Dziękuję za wspólną sportową rywalizację i "Fair Play" -
Mój błąd. Wybacz @zuziak6 (19 nie 11pkt)
-
Ostateczne wyniki grupy D.
Awans:
@ToomAnyWays & @martin343
@gremlin87 & @kimiraj123
@Michał90Olimpia & @Kechu9
Gratulacje! -
Ostatnia kolejka rozstrzygnęła o mistrzostwie ligi i tylko tyle, reszta wiadoma była już kilka kolejek wcześniej:
Gratulacje dla @kryminalksg za mistrzostwo -
Jeżeli ktoś ma nieaktywne osoby niech prześle screena;)
-
-
Tabela końcowa Grupy H.
Gratuluje awansu do następnej rundy @Miki_gol @TalaLala @Bolesław-Chrobry @Babaduk-Sarri @Daxidoo Walka o zwyciestwo była do samego końca w ostatecznym rozrachunku wraz z @Miki_gol wygrywamy naszą grupe poprzez bilans bezposrednich meczów który jest 3 : 2 dla naszej pary (pozostałe mecze to remisy ) Gratulacje dla par które przeszły i podziekowania za walkę do końca dla @Rhett1 @pawel02121 @Szymon_25 oraz @wywrotka