Multikino
-
Witam serdecznie.
Mam taki problem w mojej lidze.
Mianowicie, mam podejrzenia, że jedna osoba prowadzi dwa kluby.
Drużyna Włoch wykupuje wszystkich zawodników Hiszpanii po niesamowicie zawyżonych cenach, x2 więcej niz wartość zawodnika.
. Włochy radzą sobie bardzo dobrze w lidze, nawet ze mną zremisowali, grają , zawsze 4-3-3
Ale dzsiaj pomiędzy meczem tych dwóch drużyn doszli do czegoś ciekawego. Drużyna Włoch zagrała 4-2-4 maksymalnie ofensywnie, grając ostro żeby złapać czerwone kartki a do tego wystawil zawodników na nienaturalnych pozycjach! Pomocnik na bramce! Obrońcy pomocy, napastnicy po całym boisku
Czy mogę zrobić z tym coś więcej niż proste zgłoszenie. I czy jest jakaś szansa na ban?
Nie wiem jak działa tutejsza moderacja
Przepraszam za jakieś dziwne błędy, ale samo mi w ten sposób edytuje nie wiem czemu -
@lukas-jr_2 Wchodzisz na profil menadżera z twojej ligi, którego podejrzewasz o nieuczciwą grę i wysyłasz raport do Polskiego Personelu OSM, w którym opisujesz wszystko, co ci leży na duszy. Koniecznie dołącz screeny podejrzanych ustawień. Menadżer zostanie prześwietlony rentgenem i kilkoma innymi narzędziami i jak jest jak mówisz, dostanie mu się dożywocie lub zawiasy, w zależności od przewinienia. Tak czy inaczej wyleci z twojej ligi i już tam nie wróci ze swoimi niecnymi sztuczkami.
PL.support@onlinesoccermanager.com