Football Master Series (FMS) [Oficjalny Turniej Grup w OSM]
-
FMS 3rd Edition - Pristina 1/22
-
Trochę tych kolejek się naskładało
Początek był bardzo dobry. Cztery mecze, cztery zwycięstwa. Potem trochę przystopowałem ale generalnie jest dobrze, utrzymuje pierwsze miejsce w można rzec polskiej grupie w FMS W 9 kolejce wygrałem mimo obozu przeciwnika.
-
Wymiatasz @Janex123!
-
Niestety wczoraj zdarzyła się porażka u siebie ale zauważyłem że bardzo dużo jest takich porażek wśród wszystkich graczy. Pierwszy raz widzę taką sytuację. Ale nadal utrzymuje 1 miejsce choć lekko przystopowałem. Ale przecież nie można non stop wygrywać
-
@Janex123 wymiatasz tej lidze, a porażka... to tylko wypadek przy pracy jak rolana kawa czy herbata .
-
U mnie ostatecznie 5 miejsce, chociaż do ostatniej kolejki była szansa na trzecie, gdybym wygrał ostatni mecz. Początek był dosyć ciężki, bo w pierwszych 6 meczach miałem bilans 1-1-4. Potem do końca tylko 3 porażki, także git. W grupie miałem dwóch najlepszych typów w 1 rundzie - @Nicolás31 i @almohob-traka; z pierwszym ugrałem 2 remisy w meczach, z drugim remis i porażka, więc nie jest tragicznie, zważając na to, że zwycięzca ligi przegrał tylko raz.
-
@Markez17 said in Football Master Series (FMS):
1st Round leagues are already ended and here is the final standings!
Remember 32 first manager at the end of the league (By league points) go to the next one, which will be played in Asian Champions format and... Better position = Better team value
Don't take in count the Manager points column, it's just an add for a private system i'm tested while you are playing the competition!
(If I made some minor mistakes, just let me know and i will fix it. I'm human too.)
Tomorrow, all information about 2nd Round will be provided in this topic and by private message to all 32 managers involved. During the week, i will post information about TOP 3 prediction results too.
Anyway, managers qualified and team assigned for 2nd Round are the following:
-
@Markez17 said in Football Master Series (FMS):
FMS 3rd Edition - 2nd Round
Here is the main information about 2nd round for our FMS 3rd Edition.
League chosen is Asian Champions and managers distribution will be:
/ Team Value Manager 1 Al-Hilal 76,60 @Nicolás31 2 Guangzhou Evergrande 75,80 @almohob-traka 3 Al-Ahli 74,70 @reaktorr 4 Shanghai SIPG 72,60 @Janex123 5 Al Nassr 69,40 @Ginpierlu 6 Al-Duhail 65,00 @HitMachineGG 7 Al-Sadd 60,50 @Jazevedo 8 Vissel Kobe 59,00 @Paniyath 9 Shanghai Greenland 57,60 @zezo_treakaa 10 Beijing Sinobo 56,90 @Marynaia 11 Jeonbuk Hyundai 55,40 @el-sabritas 12 Ulsan Hyundai 54,00 @siervojorge 13 Suwon Samsung 53,60 @el-nene-2000 14 Yokohama F Marinos 52,90 @adnan-shehadh 15 Shabab Al-Ahli 52,50 @Rafa-Cunha 16 FC Seoul 52,40 @Didier-Deuteronomio 17 Pakhtakor 51,60 @dimtryd 18 FC Tokyo 51,00 @CERRAH-DENİZ 19 Al Taawon 44,70 @Jhonger-PG 20 Al Sharjah 44,70 @gheorghe-ionut-miki 21 Persepolis 43,70 @Aarón_23 22 Esteghlal 41,10 @MMBatista 23 Al Wahda 40,10 @Gyulus078 24 Al Ain 39,60 @Gipsz-Béla 25 Sepahan 39,10 @ToomAnyWays 26 Chiangrai United 39,00 @frk038 27 Perth Glory 37,80 @Mashnoon 28 Johol Darul Ta'zim 35,00 @NuDauAutografe 29 Melbourne Victory 32,20 @sniki26 30 Shahr Khodrou 32,00 @Daxidoo 31 Syndey FC 32,00 @M-Vaswani 32 Al-Shorta 23,20 @giuxeppe87
League will be created by me (Staff tools) next Monday, 17th August around 19:30 or 20:00 UTC Time.
Then, our league moderator (MMBatista) will send invitations to all of you, be patient because we all have a life outside OSM and soon or later you will receive it. You must choose team assigned in this post, if you pick a wrong team you and your crew are out from FMS during one year.If you have any doubt, just ask me before do something wrong.
Before create league, i will share the first "Prediction form", where you can complete it with your vote for League Top 4 (Winner, Runner up and semifinalists). Stay tunned!Trzymamy kciuki za naszych:
@Janex123
@ToomAnyWays
@sniki26
@Daxidoo -
@Dovco_HandF Jest jeszcze @sniki26
-
@krystian16061994 @sniki26 mi się schował za plecami @Daxidoo, przepraszam, bez okularów piszę W sumie mogliby wszyscy czterej zagrać w półfinałach
-
@sniki26 dlaczego zrezygnowałeś z udziału w 2 rundzie FMS. Ja rozumiem, pewnie jakieś ważne sprawy typu urlop czy praca może nie mogłeś się wylogować z jakiegoś slota bo chyba nie stchórzyłeś 🤨🤨 Szkoda że liczba Polaków w FMS się kruszy. To ważny turniej i warto przynajmniej spróbować zostać w nim do końca tym bardziej że udało Ci się awansować do 2 rundy
Wkrótce bo już za 2 dni zaczynamy druga runde FMS. @ToomAnyWays @Daxidoo powodzenia chłopaki Wierzę że każdy z nas da z siebie wszystko i będzie walczył o jak najdłuższe pozostanie w turnieju
-
No szkoda Bo liczyłem że spotkamy się jeszcze w turnieju. Teraz zauważyłem dopiero jak wszedłem na forum w fms że zamienili Ciebie z kimś. Nie chce być niemiły ale może czasem warto zająć się grą niż udzielać się na forum bo nawet jeśli masz rację z tym logowaniem sie do lig w co powątpiewam to czy nie lepiej ustąpić i dążyć do zgody Po tym poznaje się wielkość człowieka a umiejętnośc osiągania kompromisów jest w dzisiejszym świecie potrzebną ale też bardzo trudną umiejętnością stąd często różne sytuacje wychodzą i rodzą się konflikty
-
@Janex123 @ToomAnyWays @Daxidoo - trzymamy za całą trójkę, kciuki
-
Wczoraj zaczęliśmy drugą rundę FMS i sytuacja przedstawia się następująco.
1 kolejka
2 kolejka
Grupa B - @Daxidoo
Grupa D - @ToomAnyWays
Grupa H - @Janex123