Złote Piłki OSM.pl - 7 edycja Plebiscytu
-
Najlepszy menadżer w Polsce: @tristan1982 (Polish Eagles) - Poprowadził "orzełki" do Mistrzostwa Polski Grup
Najlepszy menadżer zza granicy: @MenagerBL (Revenge) - Indywidualny Mistrz Świata
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Eagles - Za triumf w Mistrzostwach Polski Grup
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @mihau1878 (Husarya_PL) - Za pomoc w kilku ważnych dla mnie kwestiach
Najlepszy debiut roku 2019: @konix1982 (Polish Legends) - Wszedł z drzwiami i futryną do składu Polish Legends, Reprezentacji Młodzieżowej, Reprezentacji Polski, finalista Indywidualnych Mistrzostw Polski. Kapitalny debiut -
Najlepszy menadżer w Polsce: @huzar-shakir
Najlepszy menadżer zza granicy: nie znam się, wstrzymuje się od glosu
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Legends
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @mihau1878 (HPL)
Najlepszy debiut roku 2019 - @TalaLala -
Najlepszy menadżer w Polsce: @huzar-shakir
Najlepszy menadżer zza granicy: sg_gaz
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Legends
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @mihau1878 (HPL)
Najlepszy debiut roku 2019 - @TalaLala -
Najlepszy menadżer w Polsce: @Mati-Colchoner (Mistrz Polski 2019, finalista MPP 2019, uczestnik Mistrzostw Świata OSM 2019, reprezentant kraju w WNT 19/20)
Najlepszy menadżer zza granicy: @TheBestManagerNL (Indywidualny Mistrz Świata OSM i Mistrz Świata z kadrą Netherlands w 2019)
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Eagles (Mistrz Polski Grup 2019)
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @Damiś27 (wstawia na polskie forum informacje z angielskiego forum oraz prowadzenie imprez polskich i zagranicznych)
Najlepszy debiut roku 2019: nie wiem jakie kryteria... może bardziej objawienie, bo ten manadżer gra od 2018 ale w mojej świadomości zaistniał właśnie w 2019 roku
@Lhundaeion (Mistrz Polski Par 2019, 5 miejsce w Mistrzostwach Polski, reprezentant kraju w WNT 19/20)
wyróżnienia: @Magic-89 i @Prezes-Kukito (również tak sobie grali wcześniej grali ale zaistnieli w świadomości szerszej społeczności w 2019) -
Najlepszy menadżer w Polsce: @Mati-Colchoner
Najlepszy menadżer zza granicy: nie jestem obeznany w zagranicznej scenie OSM
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Eagles
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @Damiś27
Najlepszy debiut roku 2019: @konix1982 -
@Łukasz-Kowalski said in Złote Piłki OSM.pl - 7 edycja Plebiscytu:
Najlepszy menadżer w Polsce: @Mati-Colchoner (Mistrz Polski 2019, finalista MPP 2019, uczestnik Mistrzostw Świata OSM 2019, reprezentant kraju w WNT 19/20)
> Najlepszy menadżer zza granicy: @TheBestManagerNL
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Eagles (Mistrz Polski Grup 2019)
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @Damiś27 (wstawia na polskie forum informacje z angielskiego forum oraz prowadzenie imprez polskich i zagranicznych)
Najlepszy debiut roku 2019: nie wiem jakie kryteria... może bardziej objawienie, bo ten manadżer gra od 2018 ale w mojej świadomości zaistniał właśnie w 2019 roku
@Lhundaeion (Mistrz Polski Par 2019, 5 miejsce w Mistrzostwach Polski, reprezentant kraju w WNT 19/20)
wyróżnienia: @Magic-89 i @Prezes-Kukito (również tak sobie grali wcześniej grali ale zaistnieli w świadomości szerszej społeczności w 2019)Poprawka:
Najlepszy menadżer zza granicy: @MenagerBL (Indywidualny Mistrz Świata OSM 2019) -
Czas na podsumowanie 7 edycji Plebiscytu.
To nagrody od polskiej społeczności OSM:
- @Mati-Colchoner (Polish Legends) - 3 głosy
- @huzar-shakir (Akademia Menadżerów PL) - 2 głosy
- @tristan1982 (Polish Eagles) - 1 głos
Najlepszy menadżer zza granicy: @MenagerBL
- @MenagerBL (Revenge) - 2 głosy
2-3. @Sabit-Mamedov (The Alliance) - 1 głos
2-3. @sg_gaz (RO MANIA) - 1 głos
Najlepsza grupa w Polsce: Polish Eagles
- Polish Eagles (PE) - 3 głosy
- Polish Legends (PL) - 2 głosy
- Polska Akademia Menadżerów (PAM) - 1 głos
Najbardziej pomocny menadżer na forum: @mihau1878
- @mihau1878 - 4 głosy
- @Damiś27 - 1 głos
Najlepszy debiut roku 2019: @konix1982 i @TalaLala
1-2. @konix1982 (Polish Legends) - 2 głosy
1-2. @TalaLala (Husarya_PL) - 2 głosy
3. @Janex123 (Polska Akademia Menadżerów) - 1 głos -
A teraz czas na nagrody od Polskiego Personelu bez głosowania:
Najlepszy wynik punktowy w TOP-100 polskiego rankingu: @tristan1982, @Mati-Colchoner, @Damiś27, @m-rebizant, @Magic-89, @Marcin6578, @ShakiBoy , @Pansushe, @cogito i @Matusiak-Andrzej - cała dziesiątka dostaje od nas po piłeczce, niech wam to osłodzi te wszystkie monety jakie wam zeszły, aby wygrać te ligi i nabić tyle punktów!
Najlepszy wynik w pojedynczej lidze (ponad 10 000 punktów): @cogito
Tu mistrz jest tym razem tylko jeden! -
Nagroda za aktywność na forum: @Dovco_HandF, @huzar-shakir, @mihau1878, @Byku-Duma-Warmii, @Damiś27, @ToomAnyWays, @daroo933, @Stefan-Joptwojmać - wszyscy ci wymieni to spamerzy polskiej i światowej społeczności OSM.
-
Nagroda za światową reputację w OSM: @Dovco_HandF, @mihau1878, @huzar-shakir, @Damiś27, @Byku-Duma-Warmii, @Stefan-Joptwojmać, @beyah1985, @Łukasz-Kowalski, @Magic-89, @daroo933, @ToomAnyWays, @borynos, @Cezarro, @sniki26, @krystian16061994, @Rusewicz, @tristan1982 - plejada znanych menadżerów w naszej osm-wskiej społeczności. Brawo panowie . To nowa kategoria, dla wielu pewnie zaskoczenie.
-
Nagrody od Community Manager_PL:
Za wspaniałą grę w reprezentacji Polski w Turnieju Narodów 2019/2020 m.in. @Lhundaeion, @Magic-89, @tristan1982; nagroda będzie grupowa po zakończeniu ostatniej bitwy.
za całokształt długiej i owocnej pracy na stanowisku Moderatora Forum w Polskim Zespole Wsparcia OSM: @Byku-Duma-Warmii;
za całokształt długiej i owocnej pracy na stanowisku Moderatora Forum w Polskim Zespole Wsparcia OSM oraz za 2 lata pracy w roli selekcjonera reprezentacji Polski: @Stefan-Joptwojmać;
Grupa Polska Akademia Menadżerów oraz Grupa Polish Legends za wspaniałą postawę w turnieju Crews Championship - CC 2019/20.
Grupa Polska Akademia Menadżerów za fantastyczną walkę w fazie grupowej turnieju WORLD CREW CHAMPIONSHIP - WCC 2019/2020. (Nagroda będzie grupowa po zakończeniu ostatniej bitwy).
Grupa Polish Legends za awans do TOP-100 świata w bitwach rankingowych.
Grupa Husarya_PL za fantastyczną grę w pierwszych dwóch edycjach światowego turnieju Crew Cup World Edition w roku 2019.
Grupa Polish Warriors za fantastyczną organizację cyklicznego Turnieju Urodzinowego pod nazwą Warriors Cup.Tyle ode mnie, jest tego trochę, postaram się w ósmej edycji Plebiscytu o jeszcze więcej kategorii i nagród. Dajcie mi czas do następnego weekendu na opracowanie grafiki dla wszystkich wymienionych. Jeżeli ktoś jest wymieniony wśród wyróżnionych więcej niż 2 razy, skontaktuję się z nim i ustalę prywatnie w jakich kategoriach mają być graficzne opracowania nagród, gdyż jak Regulamin mówi: Jeden menadżer może max otrzymać dwie Złote Piłki OSM.pl. I to już tyle ode mnie. Dziękuję w imieniu polskiego Personelu OSM i zapraszam za niespełna rok .
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl - 7 edycja Plebiscytu:
Nagroda za światową reputację w OSM: @Dovco_HandF, @mihau1878, @huzar-shakir, @Damiś27, @Byku-Duma-Warmii, @Stefan-Joptwojmać, @beyah1985, @Łukasz-Kowalski, @Magic-89, @daroo933, @ToomAnyWays, @borynos, @Cezarro, @sniki26, @krystian16061994, @Rusewicz, @tristan1982 - plejada znanych menadżerów w naszej osm-wskiej społeczności. Brawo panowie . To nowa kategoria, dla wielu pewnie zaskoczenie.
A o mnie to widzę zapomnieliście ?
-
@Cezarro said in Złote Piłki OSM.pl - 7 edycja Plebiscytu:
Wybacz, umknąłeś mi w tym tłumie z powodu twojego awatara pewnie, a może po prostu śpiący byłem - poprawione i naniesiony jesteś
-
@Cezarro said in Złote Piłki OSM.pl - 7 edycja Plebiscytu:
Wybacz, umknąłeś mi w tym tłumie z powodu twojego awatara pewnie, a może po prostu śpiący byłem - poprawione i naniesiony jesteś
Dzięki , chociaż nie do końca rozumiem co tutaj zawinił mój awatar ?
-
-
@Cezarro Taki trochę niepolski zestaw barw, raczej jakby białoruski z tymi elementami czerwono-zielonymi
Białoruski ? Jestem pod wrażeniem Twojej wyobraźni
-
Sądząc po profilu, to @Rusewicz masz absolutną rację. Za to cytat "kozak" Pulp Fiction? Czy "Stary Testament. Ezekiel 25:17"? Jeśli dobrze pamiętam to pojawił się również w "13 Posterunku" Z Piotrem Frączkowskim w roli gościa "Czubka"
-
Już dziś pierwsze banery z nagrodami dla zwycięzców w kategoriach społecznościowych:
Mateusz, to jest twój czas w OSM. Dobrze go wykorzystaj