Pomoc OSM 🤔
-
Wszedłem w "darmowe monety" ,zagrałem w Slotomania ,osiągnąłem cel żeby dostać za niego coinsy,ale mi ie przelało. Gdzie i do kogo mam się zgłosić z problemem?
-
@huzar-shakir Do właściciela Slotomania napisz jak ci nie zapłacili :ok.
-
@huzar-shakir
Podpowiem, należy osiągnąć jeden level więcej by dostać monety. -
@dovco_handf Napisałem za twoją radą do Slotomania i monetki dostałem
@Byku-Duma-Warmii jeśli już gram w darmowe gry to zawsze osiagam o ten jeden czy nawet dwa poziomy wyższe
-
@huzar-shakir OSM nic tu nie zrobi jak ktoś zalega z monetami z zewnątrz, zawsze trzeba do nich pisać tak jak to zrobiłeś
-
@didierluk Myślę, że to jedyne słuszne rozwiązanie
-
@didierluk Super
-
@Dovco_HandF zaistniał mały problem-jest gościu na LT,chcę to kupić, pojawia mi się komunikat że został sprzedany,dobra,Oki,jeśli tak,to czemu nadal jest i nie mogę bo wziąć?możliwe że nie tylko ja miałem z czymś takim.doczynienia
-
@huzar-shakir Który slot / jaka liga? Zgłoszę to .
Z obrazka nie wynika, gdzie to się wydarzyło. -
@dovco_handf to jest moja liga, na głównym slocie w 2 lidze polskiej.gracz którego chciałem kupić nadal widnieje na lt ,ale uznany jest za "sprzedanego".każdego innego grajka kupić mogłem ale tego już nie.
-
Ja miałem podobnie jak huzar pod koniec mojej ostatniej ligi więc błąd się powtarza
-
@huzar-shakir OK, zaraportowane. Błąd globalny z tego, co widzę po zgłoszeniach z innych krajów.
-
@bartosz-qrek said in Pomoc OSM:
Ja miałem podobnie jak huzar pod koniec mojej ostatniej ligi więc błąd się powtarza
@didierluk said in Pomoc OSM:
Miałem tak dzisiaj, wziąłem innego bez większego zastanowienia.
Na przyszłość panowie: zdjęcie błędu/opis sprawy/które konto-liga i raportuję. Inaczej błąd będzie się powtarzał jak go się nie zaraportuje
-
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF zaistniał mały problem-jest gościu na LT,chcę to kupić, pojawia mi się komunikat że został sprzedany,dobra,Oki,jeśli tak,to czemu nadal jest i nie mogę bo wziąć?możliwe że nie tylko ja miałem z czymś takim.doczynienia
mam to samo w lidze albańskiej... nie wiem jak znaleźć więcej danych na jej temat
-
@patrickjane2503 Dzięki, zgłoszone informatykom Dzięki takim raportom z dowodami można przyspieszyć wyeliminowanie tatkich błędów.
-
@dovco_handf zauważyłem, że dotyczy to zawodników z włoskiej ligi.
-
@toomanyways możliwe że tak jest.u @suchy998 w lidze chciałem kupić obrońcę Mancini i szlag to trafił.nie dało rady,odpuściłem sobie tego zawodnika.