Pomoc OSM 🤔
-
Nie mogę na forum grupowym stworzyć tematy, a w innych działach mogę, wie ktoś jak temu zaradzić??
-
@Stefan-Joptwojmać przes profil wejdź na stare
-
@kuba-fala
Wiem jak wejść na stare forum grupowe, ale nie wiem jak stworzyć dział mojej grupy na nowym forum;D
-
@Stefan-Joptwojmać klikasz na górze tam gdzie zółta strzałka wskazuje i rozwija się ci się lista tematów. Ci co należą do jakiejś grupy zobaczą na samym dole odnośnik do swojego Forum Grupy. Spróbuj.:basketball_player_tone4:
](image url)
-
@Stefan-Joptwojmać U mnie w forum grupy nic nie ma
-
@ToomAnyWays U mnie też nie było, ale Moderator Grupy może otworzyć pierwsze wątki z tego co wiem. Próbowaliście?:field_hockey:
-
@Dovco_HandF Nie, ale zaraz spróbuje. Dzięki.
-
@ToomAnyWays Daj znać jak ci poszło:bicyclist_tone3:
-
@Dovco_HandF Niestety tak to wygląda. Wszędzie pusto.
-
@ToomAnyWays Próbuj otworzyć jakiś topik. Musi się udać. Mi się przecież udało.
-
@Dovco_HandF
Próbowaliście może sprawdzić forum na innych przeglądarkach? -
@mihau1878 said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF
Próbowaliście może sprawdzić forum na innych przeglądarkach?Na pewno na Google Chrome gra i buczy.
-
@mihau1878 Ok. Na Chrome jest
-
@ToomAnyWays Hurrrrrrrra!
Pamiętacie, że:Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty@Mati-Colchoner said in Pomoc OSM:
@Konstanty Zgłosić go możesz wchodząc na profil oszusta, po prawej stronie znajduje się napis "Powiadom o próbie oszustwa"
Kliknij, i wtedy wyświetli Ci się "Doniesienie o nieuczciwych praktykach"
Opisz sprawę, i wyślij. Dostaniesz wtedy na maila przez którego założyłeś konto w OSM wiadomość, i będziesz musiał aktywować raport
Ja wczoraj zgłosiłem, i w ciągu 5 godzin zablokowali oszusta -
@Dovco_HandF Haha ale dobre jest to, że wcześniej na Operze z której korzystam na co dzień nie było tego forum, a teraz wszedłem i nagle się pojawiło. Cud :thinking:
-
Stare forum było dużo lepsze ale niema wyjścia trzeba się przyzwyczajać do nowego
-
Wie ktoś może czy da się wyśrodkować zdjęcie ?
-
@Marcin657827 said in Pomoc OSM:
Stare forum było dużo lepsze ale niema wyjścia trzeba się przyzwyczajać do nowego
Zdecydowanie się z tobą zgadzam i to w 100%!
-
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
Wie ktoś może czy da się wyśrodkować zdjęcie ?
Nie słyszałem i nie widziałem, aby była taka możliwość, póki co.
-
@Dovco_HandF
Oki dzięki za odp.