Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF
Ja widzę u Ciebie w tej chwili jednego zawodnika na TL-u:
-
@Dovco_HandF Tak właśnie widzę przez przeglądarkę
-
@Didierluk Zgłosiłem już jakiś czas temu to zjawisko u ciebie informatykom. Zapewne jutro się za to zabiorą :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dzisiaj juz jest ok, dzieki
-
@Didierluk No i gra gitara .
-
@Dovco_HandF Mam pytanie jak to możliwe że było 47godzin i ileś minut, wysłałem zaproszenia i patrzę że zostało...
-
@Dovco_HandF Mam pytanie jak to możliwe że było 47godzin i ileś minut, wysłałem zaproszenia i patrzę że zostało...
Niestety takie błędy dość często się zdarzają, trzeba kontrolować który to dzień okresy przygotowawczego.
-
Zgromadziłam 20 trofeów a monety nie wpadły chyba coś jest nie tak mieliście coś podobnego ?
-
@Beata-Siemicka Musisz to zgłosić.Powinno automatycznie wpaść do kieszeni to co się należy.
-
@Beata-Siemicka Jest błąd globalny, zdiagnozowany, teraz z tym walczą, aby jak najszybciej naprawić :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF mam problem gdy odblokuje jakies osiagniecie i chcę odebrać nagrodę to wyskakuje nagly błąd i piszę by skontaktować sie z forum. Podkreślam ze dzieje sie to i na mobilnym urządzeniu jak i na komputerze. Jeszcze na mobilnym rozumiem że moga byc problemy z łącznościa internetową ale na komputerze mam kabel więc nie powinno byc problemów. Prosze o pomoc bo trace sporo tych żółtych żetonów.
-
@Piotr-Śniadek Sprawdź czy na innej przeglądarce możesz odebrać monety
-
-
@mihau1878 Trochę będę miał roboty, gdyż mam jednak z jeszcze więcej krajów
-
Wciąż mam problem z edycją profilu własnego oraz grupy. Dlaczego wciąż nie mogę nic zmienić? Ktoś coś w tym temacie?
-
@Dovco_HandF Witam mam problem. Wykonalem osiagniecie i nie dostalem za nie tych punktow. Wyskoczyl mi blad zaraz po zakceptowaniu punktow i nie przelalo ich na moje kont, osiagniecie mam wykonane i nie moge odebrac tych punktow. Da sie z tym cos zrobic czy mi przepadly?
-
@Dovco_HandF Witam mam problem. Wykonalem osiagniecie i nie dostalem za nie tych punktow. Wyskoczyl mi blad zaraz po zakceptowaniu punktow i nie przelalo ich na moje kont, osiagniecie mam wykonane i nie moge odebrac tych punktow. Da sie z tym cos zrobic czy mi przepadly?
Niestety przepadły ,ponieważ Twoje osiągnięcie było za mało istotne żeby coś za nie dostać. Musisz się bardziej postarać