Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF spartaczyli to przeciez bylo dobrze mozna bylo sobie zmieniac serwery do woli .
Tak było w wersji 2.0. W nowej wersji nie można już zmieniać serwera jak i kiedy się chce. Faktycznie nie jest to najlepsze z ich rozwiązań.
-
@Dovco_HandF jeszcze dla pewnosci zapytam czyli kazde z 4 kont moze byc na innym serverze ? a i czy wy tez macie 0% w ligach specjalnych ?
-
@maloba
Nie wiem czy nie jakoś w 5 lub 4 kolejce od końca, ale nie jestem pewny. -
@Byku-Duma-Warmii wlasnie ciekawi mnie czy jest konkretna liczba ustalajaca mozliwosc dolaczenia do ligi
-
@maloba
Pewnie jest, ale mi się nigdy nie zdarza dołączać w późniejszej fazie ligi, więc za dokładnie to nie wiem -
@Byku-Duma-Warmii spoko moze ktos mi odpowie , czemu maja sluzyc te punkty rekrutacji i reszta tych statystyk ?
-
@maloba
Punkty reputacji to chyba masz na myśli
To są tak jakby polubienia Twoich komentarzy przez innych menedżerów -
@Byku-Duma-Warmii sorki myslalem dobrze napisalem zle taka komercha sie robi , kto ma wiecej aby itp .
-
@Byku-Duma-Warmii
A ja bym powiedział, że konkretnej ilości dni, w których można dołączyć do każdej ligi nie ma
Myślę, że to jest zależne od wielkości ligi,
8 zespołowe rozgrywki są znacznie krótsze od 20 zespołowych lig. -
-
@klosek
Oszustów nie lubimy i tępimy jak szkodniki w ogródku:cop_tone1:
-
Kiedy na naszym forum pojawią się nowe działy tak jak na zagranicznych?
-
@kuba-fala Kiedy "góra" uzna, że na naszym forum jest tak duża aktywność, że zasługujemy na dodane nowych działów. A gdzieś dodali nowe działy?